Чи обовʼязково використовувати шаблонні договори, запропоновані в електронному каталозі? Відповідає Мінекономіки

Ганна Довгая
283
17 Жовтня 2024
Чи обовʼязково використовувати шаблонні договори, запропоновані в електронному каталозі? Відповідає Мінекономіки
283
17 Жовтня 2024

У цій статті ви дізнаєтесь, чи обовʼязково використовувати шаблонні договори, що наявні в електронному каталозі Прозорро Маркет.

На офіційному сайті Мінекономіки оприлюднено цікавий запит такого змісту: «02.09.2024 через е-каталог оголосила запит пропозицій постачальників. Категорія товару електрична енергія, формульне ціноутворення, з розподілом. У запиті пропозицій постачальників повинен бути проєкт договору, для цього скористалася шаблоном договору, розміщеним у профілі товару е-каталогу.

Сьогодні, 06.09.2024, я маю прийняти рішення переможця процедури закупівлі, визначеного автоматично системою закупівель. Але детальніше переглянула шаблон договору, і виявила невідповідність у договорі предмета договору до профілю товару (ціна за одиницю товару включає тариф на послуги з передачі електричної енергії, що затверджується Регулятором, та всі інші складові ціни за одиницю товару, необхідні для виконання цього договору, та не включає вартість послуг з розподілу електричної енергії, які оплачуються споживачем самостійно), тобто категорія товару з розподілом, а в шаблоні договору без розподілу.

...
Створіть аккаунт, щоб читати цю статтю

У вас вже є аккаунт?

Увійти
Воєнний стан

Публікації, що розкривають специфіку закупівель під час воєнного стану

Повне або часткове копіювання публікацій порталу ЗАБОРОНЕНО