Шокуюче! Радник надає можливість перевіряти учасників процедур закупівель за пунктом 47 Особливостей

Редакція
627
14 Жовтня 2024
Шокуюче! Радник надає можливість перевіряти учасників процедур закупівель за пунктом 47 Особливостей
627
14 Жовтня 2024

Редакція порталу «Радник у сфері публічних закупівель» дуже цінує кожного користувача порталу. Так, спільно з командою YouСontrol ми інтегрували до інструментів на порталі Радник можливість здійснити перевірку учасників тендеру.

Наразі на порталі Радник інструмент «Перевірка учасників тендеру» працює в режимі бета-тестування, але ви вже можете скористатись таким функціоналом! Для цього вам потрібно мати активну передплату «Профі».

Перевірити стан своєї передплати на портал Радник можна в особистому кабінеті:

Інструкція щодо перевірки учасника тендеру

Переходимо в «Інструменти» — «Радник»:

Зверніть увагу! Кількість перевірок на місяць обмежена. Щомісяця передплатники порталу з тарифом «Профі» можуть здійснити 20 перевірок учасників процедур закупівель за підставами, що передбачені в пункті 47 особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України «Про публічні закупівлі», на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування, що затверджені постановою КМУ від 12.10.2022 № 1178.

Як здійснити перевірку учасника? Достатньо вказати ідентифікатор потрібної закупівлі (або посилання на неї) та натиснути «Далі»:

Система має «підтягнути» відповідний тендер. Перевірте, чи дійсно цю закупівлю ви бажаєте перевірити, та натисніть «Перевірити учасників»:

Як бачимо, в нашому випадку потрібна особлива увага, адже система виявила, що керівника учасника цієї процедури закупівлі, ймовірно, притягнено до кримінальної відповідальності. Для того щоб побачити повний список перевірки, потрібно натиснути сюди:

Звертаємо особливу увагу! Якщо перевірка здійснюється занадто довго, наприклад більше ніж 1-2 хвилини, наполегливо радимо почистити кеш вашого браузера.

Наприклад, якщо ви користуєтесь браузером Google Chrome, достатньо відкрити в ньому нову пусту вкладку та натиснути комбінацію клавіш Ctrl+Shift+Del.

Крім того, результати можна завантажити на ваш пристрій у форматі ПДФ, натиснувши кнопку «Завантажити результати»:

Працюємо заради вас та з вами! Наостанок залишимо корисні посилання за тематикою цієї статті:

Воєнний стан

Публікації, що розкривають специфіку закупівель під час воєнного стану

Повне або часткове копіювання публікацій порталу ЗАБОРОНЕНО