Усе про забезпечення тендерної пропозиції для учасників

Ірина Виджак
4080
29 Квітня 2024
Усе про забезпечення тендерної пропозиції для учасників
4080
29 Квітня 2024

У цій статті обговоримо участь у відкритих торгах з особливостями, у яких передбачено надання учасниками забезпечення тендерної пропозиції. Розглянемо, що необхідно врахувати учасникам для успішної участі в торгах із забезпеченням без ризику його втрати.

Що таке забезпечення тендерної пропозиції

Забезпечення тендерної пропозиції — надання забезпечення виконання зобов’язань учасником перед замовником, що виникли у зв’язку з поданням тендерної пропозиції, у вигляді такого забезпечення, як гарантія. Таке визначення дає пункт 10 частини 1 статті 1 Закону України «Про публічні закупівлі» № 922-VIII (далі — Закон).

Статтею 546 Цивільного кодексу України визначено різні види забезпечення виконання зобов’язань, а саме неустойка, порука, гарантія, застава, притримання, завдаток, право довірчої власності.

...
Створіть аккаунт, щоб читати цю статтю

У вас вже є аккаунт?

Увійти
Тендери

Публікації для учасників щодо особливостей участі при проведенні замовниками відкритих торгів (в тому числі відкритих торгів з публікацією англійською мовою), торгів з обмеженою участю та конкурентного діалогу: алгоритм, поради, кейси з практики, тощо.

Повне або часткове копіювання публікацій порталу ЗАБОРОНЕНО