Оприлюднення договору про закупівлю

Катерина Плашенко
1321
27 Серпня 2024
Оприлюднення договору про закупівлю
1321
27 Серпня 2024

У матеріалі поговоримо про оприлюднення договору про закупівлю, проаналізуємо строки оприлюднення договору про закупівлю за наслідком відкритих торгів, запиту пропозицій постачальників, закупівель згідно з пунктами 13 та 11 Особливостей, зокрема оприлюднення договору про закупівлю до 50 тис. грн.

Строки оприлюднення договору про закупівлю — важливе питання для уповноважених осіб, адже недотримання строків оприлюднення може призвести до порушення Закону України «Про публічні закупівлі» (далі — Закон) з урахуванням особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України «Про публічні закупівлі», на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування, що затверджені постановою КМУ від 12.10.2022 № 1178 (далі — Особливості), та можливих адміністративних стягнень у зв’язку з цим.

...
Договір про закупівлю

Публікації про роль договору у закупівлях, зокрема, про особливості укладення, виконання, зміни, розірвання договору та ін.

Повне або часткове копіювання публікацій порталу ЗАБОРОНЕНО