Надати — це надати в паперовому вигляді чи завантажити в електронному вигляді?

Редакція
1391
18 Жовтня 2016
Надати — це надати в паперовому вигляді чи завантажити в електронному вигляді?
1391
18 Жовтня 2016

Доброго дня! Згідно з ч. 3 ст. 17 Закону, переможець торгів повинен надати документи. Надати — це надати в паперовому вигляді чи завантажити в електронному вигляді? Дякую.

Доброго дня. Відповідно до ч. 1 ст. 17 Закону «Про публічні закупівлі» подання інформації під час проведення процедури закупівлі здійснюють в електронному вигляді через електронну систему закупівель. Однак до 9 серпня 2016 року технічної можливості подання документів, передбачених ч. 3 ст. 17 Закону, в електронному вигляді не було. На даний час така можливість є. Разом з тим необхідно пам’ятати, що вимогами тендерної документації (яка була розміщена до 9 серпня 2016 року) могло бути передбачено надання документації в паперовому вигляді. Тому рекомендуємо в таких випадках надавати документи як у паперовому, так і в електронному вигляді.

Детальніше з інформацією щодо даного питання ви можете ознайомитись у статті, розміщеній у нашому журналі № 9 (60) за вересень 2016 року на стор. 10–11.

Тендерна документація

Публікації, що стосуються будь-яких питань розроблення, наповнення, зміни, оприлюднення, специфіки тендерної документації та ін.

Повне або часткове копіювання публікацій порталу ЗАБОРОНЕНО