У червневому випускові журналу ми для вас підготували, як завжди, багато корисної інформації у сфері закупівель.

611
2 Червня 2020

Дев’ять акцентів випуску журналу «Радник в сфері державних закупівель» за червень 2020 року:

  • Процедура відкритихторгів з публікацією оголошення англійською мовою як традиційний відкритий тендер: про алгоритм, особливості та нюанси її проведення за вимогами Закону читайте у статті керівника юридичного відділу тендерного агентства «Радник» М. Павленка на стор. 6–11 журналу.
  • У статті А. Селютіної розкрито нюанси застосування однієї з основних вимог, які повинна містити тендерна документація. Ідеться про кваліфікаційні критерії, автор аналізує порядок їх встановлення з огляду на внесені Законом зміни, стаття містить професійні практичні поради та рекомендації щодо їх використання.
  • Поняття «електронний документ», застосування електронних підписів як головна умова його створення,удосконалений та кваліфікований електронний підпис у розумінні Закону, а також порядок застосування КЕП учасниками-нерезидентами. Про все це читайте на стор. 22–25 журналу в статті Н. Заєць «Як і хто має застосовувати КЕП?».
  • І знову неочікувані зміни щодо закупівель, пов’язаних з COVID-19, внесені Постановою КМУ від 13.05.2020 № 376: на що звернути увагу під час здійснення закупівлі, рекомендації щодо оприлюднення інформації про кінцевого бенефіціарного власника та закупівель, стосовно яких уже сформовано звіт про виконання. Усе це і не тільки — у статті К. Бєлякової на стор. 38–39 журналу.
  • Чи суперечитиме технічний огляд заявленого транспортного засобу нормам належної оцінки тендерних пропозицій? Ознайомлюємосьіз позицією постанови Верховного Суду України від 29.04.2020 у нашій постійній рубриці «Судова практика» (автор — М. Павленко) на стор. 42–43.
  • У нашій постійній рубриці «Експерти відповідають» на сторінках 46–49 журналу експерти О. Волянський, А. Маляренко  та І. Биковська надають відповіді на питання читачів:

1. Моніторинг за старою чи новою редакцією Закону?

2. Для спрощеної закупівлі статтю 16 та статтю17 Закону застосовують?

3. Можливість закупівлі додаткових аналогічних робіт після укладення основного договору за переговорною процедурою.

Усе це і НЕ ТІЛЬКИ очікує на вас у цьогорічному червневому випускові журналу «Радник в сфері державних закупівель»! Приєднуйтесь до джерела знань у сфері закупівель!

Передплатний індекс друкованого видання: 89613.

Передплатний індекс друкованого та електронного видання зі знижкою: 76326.

Передплату можливо оформити, перейшовши за посиланням.

Шановні підписники! У нас для вас гарна новина: ми маємо так багато корисного матеріалу, що створили портал RADNUK.COM.UA, на якому щодня публікуємо корисну та важливу для вас інформацію у сфері публічних закупівель. Підписатися на портал можна за таким посиланням.

Підпишись на розсилку від Радника, щоб не пропустити найголовніші події у сфері публічних закупівель.

    load
    digest icon digest icon
    Обмін знаннями та досвідом в сфері публічних закупівель
    Повне або часткове копіювання публікацій порталу ЗАБОРОНЕНО