Дев’ять акцентів випуску журналу «Радник в сфері державних закупівель» за грудень 2020 року

631
4 Грудня 2020

У грудневому випуску журналу ми, як завжди, підготували для вас багато корисної інформації у сфері закупівель:

  • Час підбивання підсумків — 2020 рік завершується! Поділ закупівель поточного року на «до» і «після» 19.04.2020, правила звітування, лайфхаки для полегшення роботи уповноважених осіб і, головне, за які помилки «світить» штраф — читайте у статті «Звітуємо про закупівлі 2020 року без помилок» на стор. 5–10 журналу.
  • УВАГА! Законодавці знову змінюють правила гри:22 листопада поточного року набрали чинності зміни до Закону України «Про публічні закупівлі». Новації щодо встановлення вимог до статті 17 Закону, спосіб підтвердження відповідності учасників, особливості підготовки тендерної документації та як діяти замовнику та учаснику  — з’ясуємо на стор. 13–16 журналу у статті А. Селютіної «Чергові зміни до Закону України “Про публічні закупівлі“».
  • У форматі запитання-відповідь голова Антимонопольного комітету України Ольга Піщанська розкриває секрети захисту прав учасників  у разі безпідставної відміни процедури закупівлі. Практика розгляду скарг, поради, проблемні питання та шляхи їх вирішення — усе це й не тільки знайдете у статті «Практичний розгляд оскарження відміни процедури закупівлі» на стор. 22–25 журналу.
  • Як розпорядникам бюджетних коштів усе встигнути та вдало завершити рік? Щоб не втрачати й так обмежену кількість часу, читайте статтю «Завершення виконання бюджетних зобов’язань наприкінці року» на стор. 26–30 журналу, яка містить цілу низку порад щодо вдалого завершення роботи за договором про закупівлю й відображення виконання бюджетних зобов’язань як у казначейському обліку, так і в електронній системі закупівель.
  • У продовження теми вдалого завершення року в нашій постійній рубриці зібрано корисні моніторинги, які сприятимуть уникненню проблем, що потребують негайного вирішення. Врахування лише декількох правил сприятиме ефективному та раціональному використанню бюджетних коштів, забезпеченню потреби в предметах закупівлі, які є вкрай необхідними для безперебійного функціонування установи на початку наступного року, навіть  без затвердженого кошторису.

Усе це (і НЕ ТІЛЬКИ) очікує на вас у випускові журналу «Радник в сфері державних закупівель» за грудень! Приєднуйтесь до джерела знань у сфері закупівель!

Передплатний індекс друкованого видання: 89613.

Передплатний індекс друкованого та електронного видання зі знижкою: 76326.

Передплатний індекс на інтернет-портал: 76471.

Хороша новина! Відтепер отримати доступ до порталу RADNUK.COM.UA стало ще простіше. Ви можете придбати доступ до порталу RADNUK.COM.UA через ProZorro Market. Детальна інструкція — за посиланням.

Передплатити портал можна за посиланням.

Також не забувайте, що для передплатників журналу діє безкоштовна гаряча телефонна лінія: тел. / факс (044) 451-85-71 для консультацій з 16:00 до 17:30 з понеділка по четвер.

За посиланням ви маєте можливість поставити запитання фахівцям редакції, на які обов’язково отримаєте кваліфіковану відповідь.

Підпишись на розсилку від Радника, щоб не пропустити найголовніші події у сфері публічних закупівель.

    load
    digest icon digest icon
    Обмін знаннями та досвідом в сфері публічних закупівель