Вісім акцентів випуску журналу «Радник в сфері державних закупівель» за липень 2020 року

593
2 Липня 2020

У липневому випуску журналу ми для вас підготували, як завжди, багато корисної інформації у сфері закупівель:

  • І знову зміни у сфері публічних закупівель: Мінекономіки розробило та затвердило новий Порядок визначення предмета закупівлі, який набрав чинності з 19.06.2020.  Тож, ключові моменти в визначенні та відображенні предмета закупівлі, а також корисна інформація щодо порядку розміщення інформації про публічні закупівлі читайте на стор. 6-8 журналу.
  • Переговорна процедура закупівлі, як виняток: підстави та етапи її  проведення, а також запропонований приклад протоколу про закупівлю шляхом застосування переговорної процедури на стор. 13–18 журналу у статті А. Селютіної «Алгоритм проведення переговорної процедури».
  • Технічний паспорт як альтернатива відповідних маркувань, протоколів випробувань чи сертифікатів подання тендерних пропозицій, особливості його практичного застосування та приклад прийняття замовником товару неналежної якості – все це і не тільки читайте на стор. 20-25 журналу у статті Н. Заєць.
  • Приємна новина, на  численні звернення замовників та учасників редакцією журналу «Радник у сфері публічних закупівель» розроблено зручну та корисну  для використання на практиці таблицю з прикладами встановлення вимог статті 17 Закону про публічні закупівлі для резидентів та нерезидентів, з якою Ви зможете ознайомитись на стор. 26-32 журналу.
  • Стаття О. Валянського «Чи проводять моніторинг спрощених закупівель?» детально розкриває поняття самого моніторингу процедури закупівель, наявність/відсутність його впливу на спрощені заупівлі та нагадує про можливу відповідальність у разі недотримання вимог Закону.
  • Як вірно обрати предмет закупівлі та розмежувати такі поняття, як «роботи» й «послуги», що нового з’явилося в цих поняттях після 19.04.2020? Спільне та відмінності у поточному та капітальному ремонтах. Усе це і не тільки – у статті Ю. Шекун на стор. 34-37 журналу.   
  • Норма щодо тимчасової дії з дня опублікування Закону № 530 положень для закупівель, пов’язаних із COVID-19 відмінена, проте, внесено зміни в розділ «Прикінцеві положення», з якими пропонуємо детально ознайомитись у статті К. Бєлякової на  стор. 38-39 журналу.
  • У нашій постійній рубриці «Експерти відповідають» на сторінках 46–49 журналу експерти Т. Колісник О. Волянський та Н. Шокодько надають відповіді на питання читачів:
  1. Якщо в спрощеній закупівлі замовник не встиг надати відповідь на звернення?
  2. Закупівля без проведення спрощеної закупівлі. Який договір укладати: договір про закупівлю чи звичайний (прямий) договір?
  3. Вимоги до учасника-переможця спрощеної закупівлі

Усе це і НЕ ТІЛЬКИ очікує на вас у цьогорічному липневому випускові журналу «Радник в сфері державних закупівель»! Приєднслідуйтесь до джерела знань у сфері закупівель.

Передплатний індекс друкованого видання: 89613.

Передплатний індекс друкованого та електронного видання зі знижкою: 76326.

Передплату можливо оформити, перейшовши за посиланням.

Шановні підписники! У нас для вас гарна новина: ми маємо так багато корисного матеріалу, що створили портал RADNUK.COM.UA, на якому щодня публікуємо корисну та важливу для вас інформацію у сфері публічних закупівель. Підписатися на портал можна за таким посиланням.

Також не забувайте, що для передплатників журналу працює безкоштовна гаряча телефонна лінія: тел./факс (044) 451-85-71 для консультацій від 16:00 до 17:30 з понеділка по четвер.

Та за посиланням ви маєте можливість поставити питання 24/7 фахівцям редакції, на яке обов’язково отримаєте

Підпишись на розсилку від Радника, щоб не пропустити найголовніші події у сфері публічних закупівель.

    load
    digest icon digest icon
    Обмін знаннями та досвідом в сфері публічних закупівель