Вісім акцентів випуску журналу «Радник в сфері державних закупівель» за березень 2021 року

583
9 Березня 2021

У березневому випуску журналу ми, як завжди, підготували для вас багато корисної інформації у сфері закупівель:

  • Ваш предмет закупівлі включає безліч номенклатурних позицій і ви вагаєтеся, як забезпечити ідентичність інформації? Не переймайтесь, стаття «Номенклатурні позиції товарів та послуг в договорах про закупівлю» містить усі особливості зазначення інформації про найменування предмета закупівлі, ознайомить із повноваженнями Казначейства та запропонує приклад заповнення договору про закупівлю.
  • Довгоочікувана можливість оскарження рішення замовника щодо відміни закупівлі вже в дії! Але ви досі вагаєтесь, яку підставу вибрати: відміну торгів або визнати тендер таким, що не відбувся? Отже, якщо ви маєте сумніви, пропонуємо разом з нами у статті «Відміна тендеру & визнання тендеру таким, що не відбувся» ознайомитися з аналітикою рішень АМКУ, отримавши коментар, професійну оцінку та актуальні поради щодо уникнення небажаного оскарження рішення.
  • У статті «Методика оцінки: як її описати в тендерній документації?»  дізнаєтеся про розширення своїх можливостей під час встановлення вимог до предмета закупівлі. Критерії оцінки, питома вага, приведена ціна — це лише невелика частка того, що має містити тендерна документація, аби учасникам чітко було зрозуміло, яким чином буде здійснюватися порівняння їх тендерних пропозицій із тендерними пропозиціями конкурентів.
  • У нашій постійній рубриці «Експерти відповідають» на сторінках 47–49 журналу експерти Т. Мішта та К. Бєлякова дають відповіді на запитання читачів:

Усе це (і НЕ ТІЛЬКИ) очікує на вас у випускові журналу «Радник в сфері державних закупівель» за березень! Приєднуйтесь до джерела знань у сфері закупівель!

Передплатний індекс друкованого видання: 89613.

Передплатний індекс друкованого та електронного видання зі знижкою: 76326.

Передплатний індекс на інтернет-портал: 76471.

Шановні передплатники! Для вас є гарна новина: розділ «Інструменти» на порталі RADNUK.COM.UA доповнився новим функціоналом — калькулятором ПДВ! Онлайн-калькулятор нарахування і виділення ПДВ (податку на додану вартість) за актуальними в Україні ставками допоможе швидко та надійно виділити ПДВ з очікуваної вартості закупівлі чи  правильно зазначити суму з / без ПДВ в пропозиції учасника тощо.

Передплатити портал RADNUK.COM.UA можна за посиланням.

Також не забувайте, що для передплатників журналу діє безкоштовна гаряча телефонна лінія: тел. / факс (044) 451-85-71 для консультацій з 16:00 до 17:30 з понеділка по четвер. За посиланням ви маєте можливість поставити запитання фахівцям редакції, на які обов’язково отримаєте кваліфіковану відповідь.

Підпишись на розсилку від Радника, щоб не пропустити найголовніші події у сфері публічних закупівель.

load
digest icon digest icon
Обмін знаннями та досвідом в сфері публічних закупівель
Повне або часткове копіювання публікацій порталу ЗАБОРОНЕНО