Дев’ять акцентів журналу «Радник в сфері державних закупівель» за вересень 2021 року

566
7 Вересня 2021

У вересневому випуску журналу «Радник в сфері державних закупівель» ми, як завжди, підготували для вас багато корисної інформації у сфері закупівель:

  • Увага! Терміни своєчасного оприлюднення оголошення про закупівлю електричної енергії добігають кінця.  Чому? Не зволікайте та отримуйте вичерпні відповіді у статті Селютіної А. «Коли варто розпочинати закупівлю електричної енергії?», в якій описано всі особливості даної сфери, наведено повноцінний аналіз та алгоритм дій за будь-яких непередбачуваних обставин, навіть в умовах відсутності фінансування.
  • Друге півріччя і вам неймовірно поталанило — виділено додаткові кошти. З одного боку — це вельми очікувана подія, а з іншого — нюанси їх законного використання й досі викликають безліч запитань. Особливості планування, вид закупівлі, сумніви щодо (не)віднесення до «нового» предмета закупівлі — усе стане зрозумілим після ознайомлення зі статтею «Чи ‟сумуватиˮ за одним кодом кошти за проведеною закупівлею та додатково виділені кошти?». А ті, хто полюбляє бонуси, і цей раз не залишаться без подарунка — спеціально розроблений зразок протокольного рішення уповноваженої особи в разі отримання та спрямування додатково виділених коштів (до 50 000 гривень) — на стор. 11 журналу.    
  • Щодо вас складено протокол… Ця новина до цих пір збиває вас з пантелику та викликає малоприємні відчуття? Не переймайтесь та дізнавайтесь: як діяти та знайти недоліки протоколу, що допоможуть довести свою невинність. Типові порушення аудиторів під час складання протоколу та практичні поради щодо дій посадової особи замовника, якій загрожує адміністративна відповідальність, — весь досвід в одній статті «Лайфхаки для замовників у разі складання протоколу ДАСУ на замовника».
  • Одна з умов успішної закупівлі — урахування практики порушень та оцінка експерта. Для наочності продовжуємо цикл статей на «гарячу» тематику — підготовка тендерної документації під час закупівлі електричної енергії. Отже, про найбільш розповсюджені оскаржувані учасниками вимоги дізнаваємось зі статті «Оскаржувані вимоги, які Колегія вважає дискримінацією в закупівлях електричної енергії». На завершення — професійна позиція та поради експерта-практика з цього питання.
  • Процедура закупівлі важлива і строки на її здійснення досить обмежені. Замовник поспішає, але сподівання на своєчасне завершення без перешкод марні і процес закупівлі затягується. Поетапний вихід саме з такої ситуації у статті Н. Заєць «20 % від очікуваної вартості тендеру: коли можна застосувати?».

У нашій постійній рубриці «Експерти відповідають» на сторінках 47–49 журналу найкращі експерти з публічних закупівель Млечко І. та Мішта Т. надають відповіді на найбільш затребувані за результатами опитувань запитання читачів:

Усе це й навіть більше чекає на вас у вересневому випуску журналу «Радник в сфері державних закупівель»! Звертайтесь до невичерпного джерела знань кожного гравця закупівельного ринку!

Передплатний індекс друкованого видання: 89613.

Передплатний індекс друкованого та електронного видання зі знижкою: 76326.

Передплатний індекс на електронний журнал (портал): 76471.

Передплатний індекс на друкований та електронний журнали «Радник в сфері державних закупівель» + друкований та електронний журнали «Радник у сфері бюджетної бухгалтерії»: 76419.


Шановні передплатники! Вам відомо, як максимально швидко отримати усе й одразу? Якщо ви вагаєтесь з відповіддю на це питання, то із задоволенням пропонуємо Радник ЕЛІТ та ексклюзивний пакет підтримки для замовників та учасників, який включатиме перелік усіх можливих послуг. Реєструйтесь та отримуйте на особливих, елітних, умовах:

  • 12 письмових юридичних консультацій протягом усієї дії передплати;
  • безлімітні онлайн-навчання;
  • усі версії Порадника з публічних закупівель;
  • журнал «Радник в сфері державних закупівель»;
  • індивідуальну консультаційну лінію;
  • безлімітний портал «Радник у сфері державних закупівель».

Не забувайте, що для передплатників журналу:

  1. діє безкоштовна гаряча телефонна лінія для консультацій за тел.: (044) 451-85-71. Консультації проводяться з понеділка по четвер з 16:00 до 17:30;
  2. напорталі RADNUK.COM.UA за посиланням є можливість поставити запитання експертам редакції журналу «Радник в сфері державних закупівель», на які обов’язково отримаєте кваліфіковані відповіді.

Передплатити портал RADNUK.COM.UA можна за посиланням.

Підпишись на розсилку від Радника, щоб не пропустити найголовніші події у сфері публічних закупівель.

load
digest icon digest icon
Обмін знаннями та досвідом в сфері публічних закупівель
Повне або часткове копіювання публікацій порталу ЗАБОРОНЕНО