Вісім акцентів випуску журналу «Радник в сфері державних закупівель» за вересень 2020 року

478
3 Вересня 2020

У вересневому випуску журналу ми підготували для вас, як завжди, багато корисної інформації у сфері закупівель:

  • Зустрічайте! Мінекономіки затвердило новий Перелік формальних помилок, який набрав чинності з 14.08.2020. Про різновиди формальних помилок, їхню правову роль та нюанси застосування у форматі «питання – відповідь» читайте в статті «ТОП-6 питань щодо формальних помилок» на стор. 5–9 журналу.
  • Якщо ви досі вагаєтесь, як реалізувати своє право на продовження строку розгляду пропозицій, то стаття С. Рзаєвої саме для вас: алгоритм дій замовника, наведення переконливих аргументів, поради щодо уникнення спірних ситуацій та спеціально розроблений зразок протоколу щодо прийняття рішення уповноваженою особою — на стор. 10–14 журналу.
  • На численні звернення закупівельників розглянуто вісім законодавчо визначених підстав для зміни істотних умов договору про закупівлю: практичні поради, судова практика та обґрунтовано наведені висновки — усе це й не тільки читайте в статті М. Павленко на стор. 20–25 журналу.
  • Чи існує в учасника обов’язок щодо надання сертифіката на виробництво товару в разі відсутності обов’язкової сертифікації? Відповідь отримаємо на основі постанови Верховного Суду України в нашій постійній рубриці «Судова практика» на стор. 43 журналу.
  • У нашій постійній рубриці «Експерти відповідають» на сторінках 47–49 журналу експерти І. Биковська та К. Бєлякова надають відповіді на питання читачів:

1. «Чи можливе проведення моніторингу процедури закупівлі в разі задоволення скарги АМКУ?»

2. «Прямий договір на підставі двох відмін спрощених закупівель. Один раз чи більше?»

Усе це (і НЕ ТІЛЬКИ) очікує на вас у цьогорічному вересневому випускові журналу «Радник в сфері державних закупівель»! Приєднуйтесь до джерела знань у сфері закупівель!


Передплатний індекс друкованого видання: 89613.

Передплатний індекс друкованого та електронного видання зі знижкою: 76326.

Передплату можливо оформити, перейшовши за посиланням.

Шановні передплатники! У нас для вас гарна новина: ми маємо так багато корисного матеріалу, що створили портал RADNUK.COM.UA, на якому щодня публікуємо корисну та важливу для вас інформацію у сфері публічних закупівель. Підписатися на портал можна за таким посиланням.

Також не забувайте, що для передплатників журналу діє безкоштовна гаряча телефонна лінія:

тел./факс (044) 451-85-71 для консультацій від 16:00 до 17:30 з понеділка по четвер. За посиланням ви маєте можливість поставити запитання фахівцям редакції, на яке обов’язково отримаєте кваліфіковану відповідь.

Підпишись на розсилку від Радника, щоб не пропустити найголовніші події у сфері публічних закупівель.

    load
    digest icon digest icon
    Обмін знаннями та досвідом в сфері публічних закупівель
    Повне або часткове копіювання публікацій порталу ЗАБОРОНЕНО