Сім акцентів випуску журналу «Радник в сфері державних закупівель» за лютий 2021 року

520
5 Лютого 2021

У лютневому випуску журналу ми, як завжди, підготували для вас багато корисної інформації у сфері закупівель:

  • Надання договору про закупівлю зворотної дії в часі може потягти за собою адміністративну відповідальність. Тому такий важливий професійний погляд фахівця щодо можливості допущення такої дії у виняткових випадках, а визнання вчиненого правопорушення — малозначним. Максимальний строк зворотної дії цих договорів, нюанси, приклади застосування та ще багато корисного — у статті «Зворотна дія в часі договору про закупівлю».
  • УВАГА! З 01.02.2021 вас чекає ще більше можливостей та приємних новин — простіша та швидша альтернатива спрощеній закупівля — закупівля через електронний каталог (ProZorro Market). Як взяти участь у закупівлі, відповідальність постачальників, порядок дій замовника — про усе це й не тільки читайте у головній статті журналу «Алгоритм проведення закупівель через ProZorro Market від 50 тис. грн».
  • Ви плануєте сумлінно виконувати вимоги Постанови № 1266, водночас досі вагаєтеся, на кого покласти обов’язки з  її організації:  на уповноважену особу або на іншу посадову особу, з якою установлені трудові відносини?  У статті «Два варіанти організації виконання Постанови № 1266 (оприлюднення обґрунтування)» ви знайдете всі відповіді щодо поставлених запитань, а також отримаєте алгоритм дій замовника та  розроблені проєкти розпорядчих рішень.
  • Чи відомо вам, що терміни «еквівалент» та «аналог» є відмінними не тільки у своєму визначенні? Як зробити правильний вибір та в разі закупівлі отримати те, що повністю відповідає потребам замовника? Отже, якщо ви маєте сумніви, то стаття К. Бєлякової «Еквівалент чи аналог: що краще та як правильно прописати в закупівлі» допоможе зорієнтуватися та закріпити свої знання за допомогою наведених прикладів.
  • У нашій постійній рубриці «Експерти відповідають» на сторінках 47–49 журналу експерти О. Жадан та Т. Мішта надають відповіді на запитання читачів:

Помилково зазначений КЕКВ. Що робити?

Закон надає 24 години на виправлення. Коли відхиляти за частиною 1 статті 31 Закону?

Усе це (і НЕ ТІЛЬКИ) очікує на вас у випускові журналу «Радник в сфері державних закупівель» за лютий! Приєднуйтесь до джерела знань у сфері закупівель!

Передплатний індекс друкованого видання: 89613.

Передплатний індекс друкованого та електронного видання зі знижкою: 76326.

Передплатний індекс на інтернет-портал: 76471.

Шановні передплатники! Для вас є гарна новина: для зручності наших користувачів на порталі RADNUK.COM.UA додано новий розділ, за допомогою якого можна швидко знайти інформацію про технічні аспекти електронної системи закупівель: у розділі «Практика закупівель» додано «Технічна реалізація ProZorro для замовників»;  у розділ «Зразки документів» — приклади обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі.

Передплатити портал RADNUK.COM.UA можна за посиланням.

Також не забувайте, що для передплатників журналу діє безкоштовна гаряча телефонна лінія: тел. / факс (044) 451-85-71 для консультацій з 16:00 до 17:30 з понеділка по четвер. За посиланням ви маєте можливість поставити запитання фахівцям редакції, на які обов’язково отримаєте кваліфіковану відповідь.

Підпишись на розсилку від Радника, щоб не пропустити найголовніші події у сфері публічних закупівель.

    load
    digest icon digest icon
    Обмін знаннями та досвідом в сфері публічних закупівель
    Повне або часткове копіювання публікацій порталу ЗАБОРОНЕНО