Дев’ять акцентів випуску журналу «Радник в сфері державних закупівель» за серпень 2020 року

506
6 Серпня 2020

У серпневому випуску журналу ми підготували для Вас, як завжди, багато корисної інформації у сфері закупівель:

  • Кардинальні зміни в сфері публічних закупівель продовжуються: Мінекономіки розробило та затвердило новий Порядок розміщення інформації про публічні закупівлі, який набрав чинності з 17.07.2020.  Про ключові моменти та особливості розміщення інформації, практичні поради, проблеми номенклатурних позицій, відповідальність за дотримання Порядку та багато іншого читайте на стор. 5-9 журналу.
  • Неоднозначне трактування функціоналу виправлення помилок учасниками протягом 24 годин, право на виправлення невідповідностей, наявність у замовника інших підстав для відхилення – з даними питаннями відповідно до норм Закону допоможе розібратись голова Антимонопольного комітету України Ольга Піщанська у своєму інтерв’ю на стор. 15-16 журналу.
  • Приємна новина: на  численні звернення замовників у статті Олени Жадан розглянуто питання оприлюднення інформації про закупівлі за умови використання коштів, виданих під звіт, проаналізовано, в яких випадках видатки за авансовими звітами не підпадають під дію тендерного законодавства. Усе це і не тільки – на стор. 17-20 журналу.
  • Стаття К. Бєлякової  «Посада в тендерній документації – формальність чи важливий факт?» містить практичні поради та акцентує увагу на правильності, повноті зазначення в тендерній документації  таких відомостей, як посада та електронна адреса однієї чи кількох посадових осіб замовника, уповноважених здійснювати зв’язок з учасниками. Читайте її на стор.21-22 журналу.
  • Ви досі вагаєтесь: Чи допустимо оголосити закупівлю з ПДВ, а укласти договір з неплатником ПДВ або навпаки? Як уникнути  дискримінації учасників при  розгляді тендерних пропозицій? Відповідь на ці питання сформовано на основі постанови Верховного Суду, яку Ви знайдете у нашій постійній рубриці «Судова практика».
  • У нашій постійній рубриці «Експерти відповідають» на сторінках 46-49 журналу експерти Т. Мішта, Т. Колісник, О. Жадан дають відповіді на питання читачів:

1. Представник Мінекономіки: передумови здійснення публічних закупівель.

2. Чи потрібно поєднувати закупівлі COVID-19 з іншими та визначати як один предмет закупівлі?

3. Зарахування активів до малоцінних. І що необхідно передбачити замовнику при плануванні закупівель.

Усе це і НЕ ТІЛЬКИ очікує на вас у цьогорічному серпневому випускові журналу «Радник в сфері державних закупівель»! Приєднуйтесь до джерела знань у сфері закупівель!


Передплатний індекс друкованого видання: 89613.

Передплатний індекс друкованого та електронного видання зі знижкою: 76326.


Передплату можливо оформити, перейшовши за посиланням.

Шановні передплатники! У нас для вас гарна новина: ми маємо так багато корисного матеріалу, що створили портал RADNUK.COM.UA, на якому щодня публікуємо корисну та важливу для вас інформацію у сфері публічних закупівель. Підписатися на портал можна за таким посиланням.


Також не забувайте, що для передплатників журналу працює безкоштовна гаряча телефонна лінія: тел./факс (044) 451-85-71 для консультацій від 16:00 до 17:30 з понеділка по четвер.

За посиланням ви маєте можливість поставити запитання фахівцям редакції, на яке обов’язково отримаєте кваліфіковану відповідь.

Підпишись на розсилку від Радника, щоб не пропустити найголовніші події у сфері публічних закупівель.

    load
    digest icon digest icon
    Обмін знаннями та досвідом в сфері публічних закупівель
    Повне або часткове копіювання публікацій порталу ЗАБОРОНЕНО