Дев’ять акцентів випуску журналу «Радник в сфері державних закупівель» за січень 2021 року

569
6 Січня 2021

У січневому випуску журналу ми, як завжди, підготували для вас багато корисної інформації у сфері закупівель:

  • УВАГА! На фінішній прямій 2020 року всі майданчики ЕСЗ ввели новий функціонал підтвердження інформації про відсутність підстав для відмови в участі у процедурі закупівлі за частиною 1 статті 17 Закону. Як наслідок, на прохання закупівельної спільноти на стор. 5–9 журналу опубліковано 11 важливих питань щодо електронізації статті 17 Закону, які допоможуть легко розібратись із даним нововведенням та вдало завершити бюджетний рік.
  • Ви ще не визначилися, як проводити закупівлю телекомунікаційних послуг? Маєте сумніви щодо застосування переговорної процедури? Мерщій читайте статтю Н. Заєць «Закупівля телекомунікаційних послуг», відкривайте для себе поняття «номерний ресурс» та всі нюанси даної закупівлі.
  • Правила гри знову змінено: довгоочікувана електронізація статті 17 Закону не може залишити байдужим жодного учасника: переваги та недоліки, розмежування понять електронної та «паперової» тендерної документації, дії у разі розбіжності у встановлених вимогах — усе це й не тільки у форматі «теорія + практика» ви знайдете на стор. 28–31 журналу у статті «Підтверджуємо відсутність підстав для відмови в участі у процедурі закупівлі по-новому».
  • ДАСУ поповнила свій кейс новими порушеннями, пов’язаними зі змінами, внесеними до пунктів 5, 6 частини 1 статті 17 Закону. Про можливі наслідки та шляхи їх уникнення дізнавайтесь у постійній рубриці «Моніторинг закупівель» на стор. 44–45 журналу.

Усе це (і НЕ ТІЛЬКИ) очікує на вас у випускові журналу «Радник в сфері державних закупівель» за січень! Приєднуйтесь до джерела знань у сфері закупівель!

Передплатний індекс друкованого видання: 89613.

Передплатний індекс друкованого та електронного видання зі знижкою: 76326.

Передплатний індекс на інтернет-портал: 76471.

Шановні передплатники! Для вас є гарна новина: для зручності та оперативності підготовки переговорної процедури закупівлі на закупівлю послуг централізованого водопостачання та централізованого водовідведення та закупівлю послуг теплопостачання і постачання гарячої води на порталі RADNUK.COM.UA розділ «Зразки документів» доповнено:

  • Обґрунтуванням застосування переговорної процедури закупівлі під час закупівлі послуг централізованого водопостачання та централізованого водовідведення;
  • Обґрунтуванням застосування переговорної процедури закупівлі під час закупівлі послуг теплопостачання і постачання гарячої води.

Передплатити портал RADNUK.COM.UA можна за посиланням.

Також не забувайте, що для передплатників журналу діє безкоштовна гаряча телефонна лінія:

тел. / факс (044) 451-85-71 для консультацій з 16:00 до 17:30 з понеділка по четвер.

За посиланням ви маєте можливість поставити запитання фахівцям редакції, на які обов’язково отримаєте кваліфіковану відповідь.

Підпишись на розсилку від Радника, щоб не пропустити найголовніші події у сфері публічних закупівель.

    load
    digest icon digest icon
    Обмін знаннями та досвідом в сфері публічних закупівель
    Повне або часткове копіювання публікацій порталу ЗАБОРОНЕНО