На сайті Мінекономіки в розділі «Обговорення проектів документів» додано нові проєкти на обговорення:

667
3 Березня 2020

Проект постанови Кабміну “Про встановлення розміру плати за подання скарги та затвердження Порядку здійснення плати через електронну систему закупівель та її повернення суб’єкту оскарження”, яким передбачено, зокрема, наступне:

  • Визначені тарифи за подання скарги.
  • Порядок здійснення плати за подання скарги до АМКУ через електронну систему Прозоро та повернення такої плати скаржнику.
  • Можливість оскаржувати відміну тендеру та окремі лоти в багатолотових закупівлях. 

Повний текст проекту постанови.

Проект наказу Мінекономіки “Про затвердження форми і вимог до забезпечення тендерної пропозиції/пропозиції”, яким передбачено затвердити форму забезпечення тендерної пропозиції та вимоги до забезпечення тендерної пропозиції.

Повний текст проекту постанови.

Проект постанови Кабміну “Деякі питання функціонування Комісії з розгляду скарг та підготовки пропозицій щодо організації та проведення аукціонів, у тому числі електронних аукціонів (відкритих торгів (аукціонів)”. У проєкті постанови визначено наступне:

  • затвердити Порядок подання та розгляду скарг та пропозицій, формування, функціонування та повноваження Комісії з розгляду скарг та підготовки пропозицій щодо організації та проведення аукціонів, у тому числі електронних аукціонів (відкритих торгів (аукціонів);
  • внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 02 жовтня 2019 р. № 865 “Питання функціонування електронної торгової системи з продажу майна боржників у справах про банкрутство (неплатоспроможність)” і від 27 грудня 2019 р. № 1175 “Про запровадження конкурентних умов стимулювання виробництва електричної енергії з альтернативних джерел енергії”.

Повний текст проекту постанови.

Підпишись на розсилку від Радника, щоб не пропустити найголовніші події у сфері публічних закупівель.

    load
    digest icon digest icon
    Обмін знаннями та досвідом в сфері публічних закупівель
    Повне або часткове копіювання публікацій порталу ЗАБОРОНЕНО