Дев’ять акцентів випуску журналу «Радник в сфері державних закупівель» за жовтень 2020 року

666
1 Жовтня 2020

У жовтневому випуску журналу ми, як завжди, підготували для вас багато корисної інформації у сфері закупівель:

  • Увага! 14 вересня урядом прийнято довгоочікувану постанову № 822 «Про затвердження Порядку формування та використання електронного каталогу». Що змінює нова постанова та як закуповувати через ProZorro Market замовникам,  дізнайтеся у статті А. Кузьменка  «Купуємо в ProZorro Market до 200 тис. грн та до 1 млн грн» на стор. 6–8 журналу.
  • Традиційно продовжуємо інформувати щодо особливостей розміщення інформації про закупівлю в електронній системі: на що звернути увагу замовнику та як розміщувати інформацію за відсутності технічного функціонала на майданчику, читайте у статті Г. Довгої «Три нереалізовані поля в ProZorro та спосіб подання інформації» на стор. 27–29 журналу.
  • Разом із Ольгою Піщанською, Головою АМКУ, проаналізували практичне застосування аномально низької ціни тендерної пропозиції учасника на стор. 40–42 журналу.
  • Відповіді на поширені питання: чи підпадає електронний підпис під усунення невідповідностей протягом 24 годин, можливість відкликання скарги та що може стати причиною для відхилення учасника, отримаєте на стор. 45–46 журналу.
  • У нашій постійній рубриці «Експерти відповідають» на сторінках 47–49 журналу експерти І. Биковська, Т. Руденко та Т. Мішта  дають відповіді на запитання читачів:
    – Чи підпадають під дію Закону послуги з пошуку кадрів через платні сайти?
    – Скаргу щодо визначення переможця подано. Чи потрібно надавати переможцеві довідки за ст. 17 Закону?
    – Закупівля товару разом із супутньою послугою.

Усе це (і НЕ ТІЛЬКИ) очікує на вас у цьогорічному жовтневому випускові журналу «Радник в сфері державних закупівель»! Приєднуйтесь до джерела знань у сфері закупівель!


Передплатний індекс друкованого видання: 89613.

Передплатний індекс друкованого та електронного видання зі знижкою: 76326.

Передплатний індекс на інтернет-портал: 76471.

Передплату можна оформити, перейшовши за посиланням.

Шановні передплатники! Для вас є гарна новина: НАМ 10 РОКІВ! З нагоди дня народження даруємо подарунки: при оформленні будь-якої передплати на 12 місяців гарантовано отримуйте додатковий місяць доступу до порталу, відеоурок на тему «Спрощена закупівля» та Powerbank для вашого смартфона.

Не пропустіть: акція діє з 1 жовтня по 1 грудня.

Підписатися на портал можна за посиланням.


Також не забувайте, що для передплатників журналу діє безкоштовна гаряча телефонна лінія:

тел. / факс (044) 451-85-71 для консультацій з 16:00 до 17:30 з понеділка по четвер. За посиланням ви маєте можливість поставити запитання фахівцям редакції, на які обов’язково отримаєте кваліфіковану відповідь.

Підпишись на розсилку від Радника, щоб не пропустити найголовніші події у сфері публічних закупівель.

    load
    digest icon digest icon
    Обмін знаннями та досвідом в сфері публічних закупівель