Тижневий БУМ. Звіти, звіти та ще раз звіти

573
18 Грудня 2020

Що готувати перед новим роком, крім смаколиків? Звичайно ж, звіти! Більше про звітування в кінці року дізнайтеся зі статей із нашої добірки:

Звіт про виконання договору про закупівлю в разі закінчення строку дії договору про закупівлю або його виконання сторонами, або його розірвання оприлюднюється замовником відповідно до статті 10 Закону саме щодо договорів про закупівлю у розумінні Закону, тобто укладених за результатом проведення однієї з процедур закупівель, передбачених статтею 13 Закону, та спрощеної закупівлі. Правильно? Більше — у статті «Оприлюднення звіту при закупівлі до 50 тис. грн».

Згідно з частиною 1 статті 8 Закону моніторинг процедури закупівлі здійснюють протягом проведення процедури закупівлі, укладення договору про закупівлю та його дії. Тому в разі розміщення за процедурою звіту про виконання за договором про закупівлю моніторинг за вже виконаним договором не здійснюють. Знали? Детальніше — на порталі RADNUK.COM.UA у статті «Що варто знати про строки оприлюднення, аби уникнути порушень у сфері закупівель».

RADNUK.COM.UA – інтернет-портал для замовників та учасників публічних (державних) закупівель. Відповіді на будь-які Ваші питання. Підписуйтесь та не пропускайте найважливіше у сфері публічних закупівель.

Підпишись на розсилку від Радника, щоб не пропустити найголовніші події у сфері публічних закупівель.

    load
    digest icon digest icon
    Обмін знаннями та досвідом в сфері публічних закупівель
    Повне або часткове копіювання публікацій порталу ЗАБОРОНЕНО