Тижневий БУМ. Спрощена закупівля: корисні зразки та квінтесенція

682
30 Жовтня 2020

Ще більше цікавого про спрощені закупівлі можна знайти на порталі RADNUK.COM.UA. Що саме? Читайте у Тижневому БУМі:

  • Спрощена закупівля не є процедурою закупівлі в розумінні Закону, тому застосування поняття аномально низька ціна при проведенні спрощеної закупівлі є неможливим. Цікаво? Заступник головного редактора журналу «Радник в сфері державних закупівель» Наталія Чабан розповідає більше в публікації: «Чи можливе застосування антидемпінгового механізму у спрощеній закупівлі».
  • Учасники не можуть оскаржити спрощену закупівлю в Антимонопольному комітеті України як Органі оскарження. Згідно з частиною 1 статті 18 Закону учасники можуть оскаржувати саме процедури закупівлі з метою неупередженого та ефективного захисту своїх прав і законних інтересів. З практичної сторони точку зору доводить юрист, партнер юридичної компанії (ЮК) «Правое Дело» Микола Смирнов у статті «Внесення змін до проєкту договору в спрощеній закупівлі».

Детально за посиланням

RADNUK.COM.UA – інтернет-портал для замовників та учасників публічних (державних) закупівель. Відповіді на будь-які Ваші питання. Підписуйтесь та не пропускайте найважливіше у сфері публічних закупівель

Підпишись на розсилку від Радника, щоб не пропустити найголовніші події у сфері публічних закупівель.

    load
    digest icon digest icon
    Обмін знаннями та досвідом в сфері публічних закупівель
    Повне або часткове копіювання публікацій порталу ЗАБОРОНЕНО