Тижневий БУМ. Договір про закупівлю у спрощеній закупівлі

620
27 Листопада 2020

Дізнайтеся ще більше про особливості заключення договору за результатом спрощеної закупівлі. Радник підготував для вас добірку статей за темою та ще дещо цікаве. Що — читайте у статті:

Невиконання переможцем процедури закупівлі вимог пункту 2 частини 2 статті 41 Закону є підставою для відхилення його тендерної пропозиції. Що стосується спрощеної закупівлі, то в Законі відсутня підстава для відхилення за ненадання копії ліцензії або документа дозвільного характеру (у разі їх наявності) відповідно до частини 2 статті 41 Закону. Заінтригували? Розвиваємось разом із керівником редакційної колегії журналу «Радник в сфері державних закупівель» Крістіною Бєляковою у статті «5 підстав, коли можливе повторне визначення переможця в одній процедурі закупівлі»

Замовник з власної ініціативи або за зверненнями учасників, використовуючи аналогію Закону (з нормами про відкриті торги), для дотримання принципів закупівель може вносити зміни до проєкту договору в період уточнень. По суті, проєкт договору є невід’ємною частиною оголошення про проведення спрощеної закупівлі, а іноді містить і вимоги до предмета закупівлі, а тому немає нічого дивного в зміні проєкту, коли це допоможе не допустити порушень принципів закупівель та Закону. Далі — у статті юриста та партнера юридичної компанії «Правое Дело» Миколи Смирнова «Внесення змін до проєкту договору в спрощеній закупівлі».

RADNUK.COM.UA – інтернет-портал для замовників та учасників публічних (державних) закупівель. Відповіді на будь-які Ваші питання. Підписуйтесь та не пропускайте найважливіше у сфері публічних закупівельRADNUK.COM.UA – інтернет-портал для замовників.

Підпишись на розсилку від Радника, щоб не пропустити найголовніші події у сфері публічних закупівель.

    load
    digest icon digest icon
    Обмін знаннями та досвідом в сфері публічних закупівель
    Повне або часткове копіювання публікацій порталу ЗАБОРОНЕНО