Зміни до Постанови КМУ №1275

561
5 Січня 2024

Уряд Постановою від 29 грудня 2023 р. № 1415 “Деякі питання підвищення обороноздатності держави на період воєнного стану в Україні” постановив зокрема внести до постанов Кабінету Міністрів України зміни, в тому числі:

В особливостях здійснення оборонних закупівель на період дії правового режиму воєнного стану, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 11 листопада 2022 р. 1275 “Деякі питання здійснення оборонних закупівель на період дії правового режиму воєнного стану” (Офіційний вісник України, 2022 р., № 91, ст. 5666; 2023 р., № 50, ст. 2800, № 72, ст. 4119):

1) назву розділу “Проведення закупівель озброєння, військової та спеціальної техніки, ракет і боєприпасів та їх складових частин, а також послуг із розроблення, ремонту, модернізації озброєння, військової і спеціальної техніки, боєприпасів та їх складових частин” викласти в такій редакції:

“Проведення закупівель озброєння, військової та спеціальної техніки, ракет і боєприпасів та їх складових частин, а також послуг із розроблення, ремонту, модернізації озброєння, військової і спеціальної техніки, боєприпасів та їх складових частин, а також товарів, робіт і послуг для будівництва військових інженерно-технічних і фортифікаційних споруд”;

2) текст особливостей, крім абзацу першого пункту 10, після слів “модернізації озброєння, військової і спеціальної техніки, боєприпасів та їх складових частин” доповнити словами “, товарів, робіт і послуг для будівництва військових інженерно-технічних і фортифікаційних споруд”.

Перелік наведених змін, шо внесені Постановою від 29 грудня 2023 р. № 1415 не є вичерпним. Детально незабаром на порталі “Радник”

У зв’язку з наведеним, на порталі оновлено редакцію Постанови КМУ №1275 з врахуванням всіх внесених змін.

Зверніть увагу, що в розділі “Оборонні закупівлі“зібрані нормативно-правові акти, що стосуються оборонних закупівель в Україні:

Підпишись на розсилку від Радника, щоб не пропустити найголовніші події у сфері публічних закупівель.

load
digest icon digest icon
Обмін знаннями та досвідом в сфері публічних закупівель
Повне або часткове копіювання публікацій порталу ЗАБОРОНЕНО