Тижневий БУМ для Учасника. Цікаве про оскарження

636
25 Вересня 2020

У разі виникнення спору з замовником Вам варто переглянути на порталі RADNUK.COM.UA сьогоднішню підбірку публікацій:

Замовник не має права відхиляти тендерні пропозиції учасників у разі відсутності в ЄДР інформації про кінцевого бенефіціарного власника (контролера) якщо кінцевим бенефіціарним власником (контролером) юридичної особи є фізична(і) особа(и). Чому? Аналізуємо рішення АМКУ у статті від керівника «Академії Радник» Анна Селютина «Чи відхиляти учасника за відсутність інформації про кінцевого бенефіціарного власника у ЄДР?».

В разі наявності антикорупційної програми — учасникам все ж варто бути уважними до вимог замовників щодо особливостей цієї програми, її форми та відповідальних за таку програму осіб, аби уникнути підстав для відмови в участі у процедурі закупівлі. Необхідні цікаві рішення АМКУ щодо цього? Все вже є у статті адвоката та члена експертної групи з питань вдосконалення публічних закупівель Tatiana Rudenko – «Два виробники – це дискримінація?» + Шаблон антикорупційної програми.

Це і більше за посиланням

RADNUK.COM.UA – інтернет-портал для замовників та учасників публічних (державних) закупівель. Відповіді на будь-які Ваші питання. Підписуйтесь та не пропускайте найважливіше у сфері публічних закупівель

Підпишись на розсилку від Радника, щоб не пропустити найголовніші події у сфері публічних закупівель.

    load
    digest icon digest icon
    Обмін знаннями та досвідом в сфері публічних закупівель
    Повне або часткове копіювання публікацій порталу ЗАБОРОНЕНО