Тижневий БУМ для Учасника. Поради на замітку

577
13 Листопада 2020

Знаємо ми — знаєте і ви! Ділимося з вами корисними статтями на актуальні теми. Які саме — читайте далі:

Вважаєте, що тільки замовники повинні змінити ЕЦП на КЕП? А ось і ні, навіть учасникам потрібний виключно КЕП. З законодавчої точки зору роз’яснює юрист, кандидат економічних наук Наталія Заєць у статті «З листопада КЕП на захищеному носієві! Зміна ЕЦП на КЕП уже скоро»

Неправомірною вимогою замовника до учасників закупівлі є вимога надати лист-згоду щодо можливості звернення замовника до органів державної влади, підприємств, установ, організацій, а також довіреність на посадову особу замовника, уповноважену здійснювати зв’язок з учасниками, що передбачена в оголошенні про проведення відкритих торгів та в тендерній документації, на право отримання інформації щодо відповідності учасника кваліфікаційним критеріям та наявності підстав, зазначених у частині 1 статті 17 Закону, чи зазначення в пропозиції будь-якої недостовірної інформації відповідно до їхньої компетенції. Не згодні? Аналізуємо у статті адвоката, члена експертної групи з питань удосконалення публічних закупівель Tatiana Rudenko «Розглядаємо практичні ситуації відмови учасникові в участі у зв’язку з наданням недостовірної інформації»

Детально читайте тут

RADNUK.COM.UA – інтернет-портал для замовників та учасників публічних (державних) закупівель. Відповіді на будь-які Ваші питання. Підписуйтесь та не пропускайте найважливіше у сфері публічних закупівель

Підпишись на розсилку від Радника, щоб не пропустити найголовніші події у сфері публічних закупівель.

    load
    digest icon digest icon
    Обмін знаннями та досвідом в сфері публічних закупівель
    Повне або часткове копіювання публікацій порталу ЗАБОРОНЕНО