Prozorro: п’ять найкращих публічних закупівель серпня

414
6 Вересня 2023

Prozorro  оголосило чемпіонів серед публічних замовників серпня, що минув. Цього разу ними стали: Укренерго, Укрпошта, Медичні закупівлі України, Департамент капітального будівництва Вінницької області та Департамент регіонального розвитку Київської ОДА (ОВА).

Робоча станція

Укренерго придбало автоматизоване робоче місце для диспетчера з економією у 47%. Цього вдалося досягти завдяки конкуренції 5 учасників торгів. Зрештою перемогла пропозиція у 12,7 млн грн проти очікуваної вартості у 24,3 млн грн.

Самоклеючий папір

Зекономивши 70% коштів Укрпошта закупила близько 50 тис. рулонів самоклеючого паперу для друку штрих-кодів. Стати постачальником у цій рамковій угоді прагнули 4 підприємства. Та обрали пропозицію учасника за 3,2 млн грн. Очікувана ж вартість складала 11,2 млн грн.

Медичні вироби для зрощення кісток

Натомість Медичні закупівлі України підписали договір з постачальником пластин для зрощення кісток та гвинтів до них. Очікувана вартість закупівлі сягала 15 млн, але 5 учасників торгів зменшили ціну на 41% — до 9 млн грн.

Термомодернізація школи

А Департамент капбудівництва Вінницької області закупив роботи з підвищення енергоефективності однієї зі шкіл Вінниці та заощадив 8% коштів. На торгах змагалися два учасники і переможець запропонував свої послуги за 55 млн грн проти очікуваної вартості у 59 млн грн.

Ремонт пошкодженого рф будинку

Наостанок Департамент регіонального розвитку Київської ОДА (ОВА) закупив ремонт одного з постраждалих будинків Ірпеня. З-поміж 6 учасників торгів переміг постачальник з пропозицією на 23% меншою від очікуваної вартості у 16,1 млн грн. За 12,3 млн грн постачальник ремонтуватиме несучі конструкції.

Нагадаємо, що у правовій базі порталу ви знайдете Особливості з усіма змінами й доповненнями.

Підпишись на розсилку від Радника, щоб не пропустити найголовніші події у сфері публічних закупівель.

load
digest icon digest icon
Обмін знаннями та досвідом в сфері публічних закупівель
Повне або часткове копіювання публікацій порталу ЗАБОРОНЕНО