Підсумки дводенного навчання для замовників «Купуємо за Законом про публічні закупівлі. Практичні та теоретичні аспекти публічних закупівель в системі Рrozorro, модулі аналітики та державний моніторинг закупівель»

556
31 Жовтня 2019

26 липня 2019 року в місті Києві завершилось дводенне навчання для замовників: “Купуємо за Законом про публічні закупівлі. Практичні та теоретичні аспекти публічних закупівель в системі Рrozorro, модулі аналітики та державний моніторинг закупівель”

Захід було організовано та проведено Академією Радник, що заснована редакцією журналу «Радник в сфері державних закупівель» з метою підвищення професійного рівня спеціалістів в сфері публічних закупівель.

Усі учасники успішно пройшли навчання, здобули практичні знання для роботи в сфері публічних закупівель та отримали відповіді на всі свої запитання. А також отримали море емоцій та яскравих вражень під час проходження практичних завдань.

Кожен учасник навчальної програми:

  • дізнався про останні зміни в закупівлях;
  • дізнався про типові помилок при складанні тендерної документацію;
  • ознайомився з основними помилками при встановлені кваліфікаційних критерій від експерта з публічних закупівлях Тетяни Колісник;
  • отримав практичні поради від експерта з публічних закупівлях Тетяни Колісник;
  • поспілкувався з представником МЕРТУ;
  • дізнався як не потрапити під індикатори ризику та уникнути моніторингу;
  • отримав практичні поради та ще багато цікавого для проведення ефективних закупівель.

Тож, запрошуємо всіх охочих відвідати навчання для замовників: “Купуємо за Законом про публічні закупівлі. Практичні та теоретичні аспекти публічних закупівель в системі Рrozorro, модулі аналітики та державний моніторинг закупівель”, що проходитеме з 15 по 16 серпня 2019 року в м. Києві.
Детальніше за посиланням: https://radnuk.com.ua/Obuchenie/training/

Підпишись на розсилку від Радника, щоб не пропустити найголовніші події у сфері публічних закупівель.

    load
    digest icon digest icon
    Обмін знаннями та досвідом в сфері публічних закупівель
    Повне або часткове копіювання публікацій порталу ЗАБОРОНЕНО