Звіт про договір про закупівлю в один етап (технічні зміни)

1703
2 Квітня 2022

До 12.04.2022 включно ДП “ПРОЗОРРО” доручило акредитованим майданчикам спростити опублікування звіту про договір про закупівлю, що укладено без використання електронної системи закупівель (далі – звіт). Так, за інформацією ДП “ПРОЗОРРО”, звіт буде публікуватись в один етап, тобто всю інформацію звіту потрібно буде заповнити в одній формі. При цьому завершальним етапом заповнення такої форми буде одноразове накладення електронного підпису. 

Окрім цього, до 12.04.2022 включно на майданчиках під час публікування звіту будуть релізовані такі зміни:

  • деякі обов’язкові поля, які зазвичай вимагалось обов’язково заповнити, але які були не передбачені формою звіту відповідно до Закону України “Про публічні закупівлі”, стануть не обов’язковими. Буде прибрано дублювання (введення одних і тих же показників декілька раз) вартості в звіті;
  • можливість передзаповнення деяких полів, наприклад дат, таких як строк поставки чи строк дії договору;
  • в полі закінчення строку дії договору буде за замовчуванням стояти кінець поточного року (наприклад, 31.12.2022), проте ви можете за потреби змінити цю дату, якщо ваш договір має інший строк дії. Так само за замовчуванням будуть дати строки поставки та дати укладання договору. 

Підписуйтесь на портал RADNUK.COM.UA на Вас чекає багато цінної та важливої інформації, без якої не можливо провести закупівлі! Оберіть для себе зручний тариф зі знижкою.

Підпишись на розсилку від Радника, щоб не пропустити найголовніші події у сфері публічних закупівель.

    load
    digest icon digest icon
    Обмін знаннями та досвідом в сфері публічних закупівель
    Повне або часткове копіювання публікацій порталу ЗАБОРОНЕНО