Зміни до Переліку територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих Російською Федерацією

239
25 Березня 2024

Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Наказом №65 від 08.03.2024 “Про затвердження Змін до Переліку територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих Російською Федерацією” наказало зокрема:

  1. атвердити Зміни до Переліку територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих Російською Федерацією, затвердженого наказом Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України від 22 грудня 2022 року № 309, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 23 грудня 2022 року за № 1668/39004, що додаються.
  2. Директорату у справах тимчасово окупованих територій і деокупованих територій спільно з Директоратом нормативно-правового забезпечення забезпечити подання цього наказу в установленому порядку на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.
  3. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

Корисні посилання, що допоможуть зорієнтуватись кожному, хто цього потребує, в окремих нормативно-правових актах, які стосуються воєнного стану зібрані у розділі “Інструменти-Воєнний стан

Підпишись на розсилку від Радника, щоб не пропустити найголовніші події у сфері публічних закупівель.

    load
    digest icon digest icon
    Обмін знаннями та досвідом в сфері публічних закупівель
    Повне або часткове копіювання публікацій порталу ЗАБОРОНЕНО