З 18.03.2023 на Prozorro Market планується застосування змін щодо кваліфікації

692
17 Березня 2023

Централізована закупівельна організація ДУ “Професійні закупівлі” повідомляє, що з 18 березня плануються нововведення щодо кваліфікації в Prozorro Market.

З 18.03.2023 на Prozorro Market планується застосування змін щодо кваліфікації на електронному каталозі Prozorro Market. Вони стосуватимуться кваліфікацій до постачання всіх категорій товарів, які адмініструють Prozorro Market . Якщо ви поки що не продаєте свої товари у Prozorro Market, але хочете приєднатися, тоді необхідно врахувати такі моменти:

  1. Для кваліфікації за досвідом у Prozorro учасник повинен мати 3 виконані / активні / розірвані договори, за якими здійснювалось постачання аналогічних товарів за результатами закупівель через систему Prozorro, не за останні 3 роки, а за весь час.
  2. Для кваліфікації за податковими / видатковими накладними учасник має подати накладні за останні 3 роки (включно із роком подачі заявки).
  3. Довідка з Єдиного державного реєстру осіб, які вчинили корупційні або пов’язані із корупцією правопорушення, повинна бути видана учаснику не раніше, ніж за 30 календарних днів до дня її подачі для кваліфікації в Prozorro Market, її треба додати до заявки під час подачі.
  4. Кваліфікація з підтвердженням досвіду постачання товарів за фіскальними чеками більше не відбуватиметься.

Важливо: дані нововведення стосуються тільки нових кваліфікацій. Для категорій, за якими ви кваліфіковані та з якими ви вже працюєте, додатково нічого не потрібно додавати чи перепроходити кваліфікацію. Нововведення починають діяти з 18.03.2023, всі заявки, що було подано до дати змін, розглядатимуться за старими вимогами.

Підпишись на розсилку від Радника, щоб не пропустити найголовніші події у сфері публічних закупівель:


Підпишись на розсилку від Радника, щоб не пропустити найголовніші події у сфері публічних закупівель.

    load
    digest icon digest icon
    Обмін знаннями та досвідом в сфері публічних закупівель
    Повне або часткове копіювання публікацій порталу ЗАБОРОНЕНО