Внесно зміни до Порядку реалізації експериментального проекту щодо здійснення оборонних закупівель безпілотних систем вітчизняного виробництва

196
8 Серпня 2023

На офіційному сайті КМУ оприлюднено постанову від 04 серпня 2023 р. № 811 “Про внесення зміни до пункту 10 Порядку реалізації експериментального проекту щодо здійснення оборонних закупівель безпілотних систем вітчизняного виробництва”.

Внесено зміну до пункту 10 Порядку реалізації експериментального проекту щодо здійснення оборонних закупівель безпілотних систем вітчизняного виробництва, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24 березня 2023 р. № 256 (Офіційний вісник України, 2023 р., № 36, ст. 1910). Доповнено цей пункт абзацами такого змісту:

“Державний контракт (договір) на виготовлення і поставку безпілотних систем та їх складових частин може укладатися на строк, що перевищує бюджетний період, але не більше ніж на період реалізації експериментального проекту.

При цьому в державному контракті (договорі) зазначається загальна вартість державного контракту (договору), а також вартість виготовлення і поставки безпілотних систем (їх складових частин), визначена відповідно до календарного плану на кожний бюджетний період.

Облік та реєстрація в органах Казначейства бюджетних зобов’язань за державним контрактом (договором), строк дії якого перевищує бюджетний період, здійснюється в установленому законодавством порядку.”.

Підпишись на розсилку від Радника, щоб не пропустити найголовніші події у сфері публічних закупівель.

    load
    digest icon digest icon
    Обмін знаннями та досвідом в сфері публічних закупівель
    Повне або часткове копіювання публікацій порталу ЗАБОРОНЕНО