Важлива інформація!

1015
17 Березня 2020

Колеги, доброго усім дня!

Сьогодні до вас з важливим повідомленням звертається колектив групи компаній «Радник».

Ситуація, що склалась в Україні та світі потребує від кожного найвищої відповідальності. Здоров’я та життя людини є абсолютним пріоритетом. Тому з 18 березня всі офіси групи компаній «Радник» будуть переведені на віддалений режим роботи. Ми розуміємо, що ви стурбовані тим, чи зможе «Радник» без перешкод продовжувати надавати свої послуги. Звичайно, так, зможе! Адже життя та весна продовжуються.

Перехід на віддалений режим роботи є запобіжним заходом і це наше свідоме рішення. Ми вважаємо, що ніхто не повинен ігнорувати інформацію про можливе поширення коронавірусу та не може залишатись осторонь від проблеми. Ми знаємо і віримо, що кожен подібний крок робить нас ближче на шляху до збереження життя і здоров’я нації, людини, громадянина.

Тому бережіть себе, рідних, друзів, сусідів, колег, незнайомців. Бережіть усіх хто поруч, хто далеко і хто близько для того аби зберегти країну!

Далі до вашої уваги важлива інформація, щодо режиму роботи офісів групи компаній «Радник».

Журнал «Радник в сфері державних закупівель» (друковане видання) та інтернет-журнал RADNUK.COM.UA будуть випускатись у звичному режимі. Ми продовжуємо вчасно надавати конкретні відповіді та розробляти готові рішення в сфері публічних закупівель. Підписників закликаємо не хвилюватись, а ті хто ще не підписався на наш журнал – підписуйтесь. З будь-яких питань стосовно журналів звертайесь на сайт редакції та за телефоном: (044) 451-85-71.

Академія «Радник» переводить всі навчання в онлайн режим. Провідні експерти сфери публічних закупівель допоможуть систематизувати знання, роз’яcнять проблемні нюанси, проаналізують новації та нададуть відповіді на всі питання онлайн. Тому, якщо у вас є компьютер, доступ до мережі та динаміки долучайтесь до навчань. Деталі будуть опубліковані на ресурсах групи компаній «Радник» до кінця цього тижня. З будь-яких питань телефонуйте: (044) 451-85-71.

Тендерне агентство «Радник» продовжить надавати послуги супроводу публічних закупівель в звичному режимі. Тому звертайтесь на на сайт Тендерного агентства «Радник» або за телефоном: (044) 581-09-38. Замовникам допоможемо провести торги будь-якої складності, для учасників підготуємо переможні тендерні пропозиції.

Телефонні консультації для підписників та тих, хто пройшов навчання, а також випуск і доставка посібників з публічних закупівель буде здійснюватись в звичному режимі.

Зупинити розповсюдження вірусу у наших з вами силах:

  • ретельно слідкуйте за особистою гігієною;
  • дотримуйтесь дистанції при зустрічі з людьми та в громадських місцях – 2 і більше метрів;
  • якщо ви почуваєтесь погано, залишайтесь вдома. При перших симптомах застуди звертайтесь до лікаря.

Миру, любові, взаємоповаги та взаєморозуміння усім!

Підпишись на розсилку від Радника, щоб не пропустити найголовніші події у сфері публічних закупівель.

    load
    digest icon digest icon
    Обмін знаннями та досвідом в сфері публічних закупівель