Укази Президента про рішення РНБОУ від 23.11.2023 ”Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)”

302
24 Листопада 2023

Президент Володимир Зеленський підписав Указ №773/2023 Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 23 листопада 2023 року “Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)”, яким постановив:

1. Увести в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 23 листопада  2023 року “Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)” (додається до указу).

2. Контроль за виконанням рішення Ради національної безпеки
і оборони України, введеного в дію цим Указом, покласти на Секретаря Ради національної безпеки і оборони України.

3. Цей Указ набирає чинності з дня його опублікування.

Президент Володимир Зеленський підписав Указ №772/2023 Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 23 листопада 2023 року “Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)”, яким постановив:

1. Увести в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 23 листопада 2023 року “Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)” (додається до указу).

2. Контроль за виконанням рішення Ради національної безпекиі оборони України, введеного в дію цим Указом, покласти на Секретаря Ради національної безпеки і оборони України.

3. Цей Указ набирає чинності з дня його опублікування.

Указами затверджено нові санкції проти Росії, під які потрапили 147 фізичних осіб і 303 юридичні особи.

Підпишись на розсилку від Радника, щоб не пропустити найголовніші події у сфері публічних закупівель:

Підпишись на розсилку від Радника, щоб не пропустити найголовніші події у сфері публічних закупівель.

load
digest icon digest icon
Обмін знаннями та досвідом в сфері публічних закупівель
Повне або часткове копіювання публікацій порталу ЗАБОРОНЕНО