У квітневому випускові журналу ми для вас підготували, як завжди, багато корисної інформації у сфері закупівель.

538
9 Квітня 2020

Передплачуйте журнал «Радник в сфері державних закупівель»! Передплату можливо оформити, перейшовши за посиланням.

Вісім акцентів випуску журналу «Радник в сфері державних закупівель» за квітень 2020 року:

  • Нові вимоги щодо надання ліцензії переможцем та їх застосування на практиці детально розглянемо на стор. 6–11 журналу у статті В. Урлюка«Вимоги замовника щодо надання ліцензії за новим Законом».
  • Відхилення тендерної пропозиції учасника-штрафника — право чи обов’язок? Коли цим зможе скористатися замовник? Ці та інші ключові питання щодо застосування ч. 2 ст. 17 нового Закону детально розберемо у статті А. Матвійчук «Відхилення тендерних пропозицій ненадійних учасників за новим Законом: бути чи не бути?»
  • Об’єднання учасників, які мають право брати участь у закупівлі, порядок їх створення, правовий статус, організаційно-правові форми, зобов’язання та багато іншого корисного — на стор. 18–22 журналу в статті Л. Шевчук «Особливості участі об’єднання учасників у закупівлях: що нового з 19 квітня?»
  • В. Урлюк у статті «Вимоги замовника щодо надання ліцензії за новим Законом» продовжує висвітлювати та розкривати актуальну тему про кінцевого бенефіціарного власника, аналізує майбутні законодавчі зміни та знайомить читачів з новими підставами для відмови в участі у процедурі закупівлі. Невже тепер усім учасникам закупівель потрібно буде вносити інформацію про кінцевого бенефіціарного власника? 
  • Карантин та його вплив на організацію процедур закупівель, віддалена та дистанційна робота, практичні поради з власного досвіду, що стануть у пригоді, — усе це висвітлено у статті начальника сектору підтримки користувачів ДП «Прозорро» Л. Кулик «Як провести тендер в умовах карантину» на стор. 31–33 журналу.
  • Зміни до Постанови КМУ № 225: на що звернути уваги, порядок виконання зобов’язань за укладеними договорами, зразок наказу «Про призначення УО», вплив карантину на укладення договору з переможцем — усе це і не тільки на стор. 34–37 у статті К. Бєлякової «Карантин та закупівлі для запобігання COVID-19: на що потрібно звернути увагу».
  • Ви досі вагаєтесь, чи потрібно уповноваженій особі прийняте рішення оформляти у вигляді протоколу та не розумієте вплив останнього на розподіл відповідальності між керівником замовника та уповноваженою особою? Отримуйте вичерпну та повну відповідь на стор. 38 журналу у статті А. Матвійчук «Навіщо уповноваженій особі потрібно складати протокол?»
  • У нашій постійній рубриці «Експерти відповідають» на сторінці 46–49 журналу експерти Анастасія Матвійчук, Іван Шекун і Тетяна Колісник нададуть вичерпні відповіді стосовно таких тем, які цікавлять читачів:
  1. Наявність/відсутність відповідальності замовника за призначення уповноваженою особою на здійснення спрощених закупівель особи без вищої освіти, проте з досвідом роботи в даній сфері.
  2. Застосування вимог ст. 17 Закону в новій редакції (для учасників та переможця) у разі проведення спрощеної закупівлі.
  3. Автоматична пролонгація договорів про закупівлю: можливість чи дискримінація?

Усе це і НЕ ТІЛЬКИ очікує на вас у цьогорічному квітневому випускові журналу «Радник в сфері державних закупівель»! Приєднуйтесь до джерела знань у сфері закупівель!

Передплатний індекс: 89613. Передплату можливо оформити, перейшовши за посиланням.
Для користувачів програми «Радник інфо» електронний журнал доступний для завантаження.

Шановні підписники! У нас гарна новина: ми маємо так багато корисного матеріалу, що створили портал RADNUK.COM.UA, на якому щодня публікуємо корисну та важливу для вас інформацію у сфері публічних закупівель. Підписатися на портал можна за таким посиланням.

Також не забувайте, що для передплатників працює безкоштовна гаряча телефонна лінія:

тел./факс. (044) 451-85-71 для консультацій від 16:00 до 17:30 з понеділка по четвер. Та за посиланням ви маєте можливість поставити питання 24/7 фахівцям редакції, на яке обов’язково отримаєте відповідь.

Підпишись на розсилку від Радника, щоб не пропустити найголовніші події у сфері публічних закупівель.

    load
    digest icon digest icon
    Обмін знаннями та досвідом в сфері публічних закупівель
    Повне або часткове копіювання публікацій порталу ЗАБОРОНЕНО