Тижневий БУМ про 24 години для Учасника

675
9 Жовтня 2020

З огляду на практику Органу оскарження замовники мають тенденцію не надавати учасникам право на виправлення помилок протягом 24 годин. Озброюємось сьогодні таким:

  • В учасника є тільки 24 годи — і ні хвилини більше! Крім того, 24 години рахують і у вихідні дні. Що робити? Відповідає керівник редакційної колегії журналу «Радник в сфері державних закупівель» Кристина Белякова у статті «Учасники, будьте напоготові! Виправлення за 24 години може бути й у вихідний день!».
  • Відсутність документа, надання якого є вимогою тендерної документації, є невідповідністю інформації, що вимагалась тендерною документацією. Варто зазначити, що така можливість стосується не всіх документів та/або інформації, а лише тих:
    – що підтверджують відповідність учасника процедури закупівлі кваліфікаційним критеріям відповідно до Закону України «Про публічні закупівлі»;
    – документів та/або інформації на підтвердження права підпису тендерної пропозиції та/або договору про закупівлю», — з інтерв’ю Голови АМКУ Пищанская Ольга (Ольга Піщанська) «Інтерв’ю з представником АМКУ щодо неоднозначного трактування виправлення помилок учасниками протягом 24 годин».

Це і більше за посиланням

RADNUK.COM.UA – інтернет-портал для замовників та учасників публічних (державних) закупівель. Відповіді на будь-які Ваші питання. Підписуйтесь та не пропускайте найважливіше у сфері публічних закупівель

Підпишись на розсилку від Радника, щоб не пропустити найголовніші події у сфері публічних закупівель.

    load
    digest icon digest icon
    Обмін знаннями та досвідом в сфері публічних закупівель
    Повне або часткове копіювання публікацій порталу ЗАБОРОНЕНО