Тижневий БУМ. На замітку про продовження дії договорів на 20 %

482
20 Листопада 2020

Ще більше корисної інформації для вас! Дізнайтеся, як правильно завершити закупівельний рік, із нашою тижневою добіркою!

Внести зміни можна лише до чинного договору, а тому додаткову угоду про продовження дії договору на наступний рік слід укладати ще в поточному році – поки не закінчився строк дії договору про закупівлю. Погоджуєтесь? Таку саму думку висвітлює кандидат юридичних наук Анастасія Матвійчук у статті «Чотири з половиною умови правомірного продовження дії договору про закупівлю на 20 %».

Внесення змін та доповнень до договорів про закупівлю відбувається за допомогою оформлення додаткових угод. При цьому потрібно мати на увазі, що 20 % відраховують не від обсягу товару, що закуповують, а від загальної суми, визначеної в початковому договорі. Необхідно більш розлого? Читайте у статті «Чи можна продовжити строк дії договору по універсальній послузі на 20 %?».

Більше за посиланням

RADNUK.COM.UA – інтернет-портал для замовників та учасників публічних (державних) закупівель. Відповіді на будь-які Ваші питання. Підписуйтесь та не пропускайте найважливіше у сфері публічних закупівель

Підпишись на розсилку від Радника, щоб не пропустити найголовніші події у сфері публічних закупівель.

    load
    digest icon digest icon
    Обмін знаннями та досвідом в сфері публічних закупівель
    Повне або часткове копіювання публікацій порталу ЗАБОРОНЕНО