Старт програми “Проєкт 100”, спрямованої на підвищення закупівельної спроможності 100 військових частин Сил оборони

307
27 Березня 2024

Проєкт реформи оборонних закупівель повідомляє, що спільно з Офісом з підтримки змін при Міноборони офіційно оголошує старт масштабної програми “Проєкт 100”.

“Проєкт 100” — це освітньо-консалтинговий курс, спрямований на підвищення закупівельної спроможності 100 військових частин Сил оборони.

“Проєкт 100” передбачає індивідуальний консалтинг для уповноважених осіб військових частин з питань закупівель, серію онлайн-навчань, колективні неформальні обговорення точкових проблем в оборонних закупівлях.

📌 Хто може взяти участь:

🔶 Ви — уповноважена особа, яка хоче “прокачати” закупівельні навички

🔶 Ви — хочете “з нуля” стати закупівельником у своїй військовій частині

Тривалість курсу — до 30 листопада 2024 року.

Для участі у програмі потрібно заповнити коротку реєстраційну форму👇

https://forms.gle/jxat4Lvo2F8CxEA88

📆 Дедлайн прийняття заявок: 15 квітня 2024 року

🆓 Участь безкоштовна 🆓

📝 Декілька слів, чому вирішили запустити “Проєкт 100”.

Після створення нової архітектури закупівель минулого року на централізованому рівні відбулися суттєві зрушення. DOT – Державний оператор тилу та Агенція летальних закупівель вже почали демонструвати хороші показники у своїй роботі.

Водночас на децентралізованому рівні закупівельна спроможність, на наш погляд, залишається недостатньою. Одна з проблем — відсутність знань та навичок ефективно розпоряджатися наявним ресурсом. Хоча цього ресурсу багато: лише завдяки субвенціям від органів місцевого самоврядування у 2023 році усі замовники у сфері оборони отримали понад 16 млрд грн.

І “Проєкт 100” покликаний змінити це.

🤟 Нам особливо приємно відзначити, що “Проєкт 100” реалізується у тісній координації з командою профільного заступника міністра оборони Дмитра Кліменкова та т.в.о. директора Департаменту політики закупівель Міноборони Гліба Канєвського.

ℹ Фінансування “Проєкту 100” відбувається в рамках Проєкту реформи оборонних закупівель за підтримки Спеціального радника Великої Британії з питань оборони та Громадської спілки “Фонд підтримки реформ в Україні”.

Підпишись на розсилку від Радника, щоб не пропустити найголовніші події у сфері публічних закупівель:

Підпишись на розсилку від Радника, щоб не пропустити найголовніші події у сфері публічних закупівель.

load
digest icon digest icon
Обмін знаннями та досвідом в сфері публічних закупівель
Повне або часткове копіювання публікацій порталу ЗАБОРОНЕНО