Складнощі з роботою вебпорталу Уповноваженого органу Prozorro

512
17 Грудня 2020

За повідомленням пресцентру ДП Прозорро: ДП “Прозорро” оновило вебпортал в рамках виконання Постанови №822. Через стислі строки реалізації Постанови деякі функції пошуку на порталі відображалися некоректно. Більшість помилок були виправлені протягом першої доби після релізу нового сайту, решта будуть виправлені протягом 2 тижнів.

Велике оновлення на вебпорталі Prozorro відбулося 15 грудня. Це пов’язане з двома причинами.

Перше стосувалося зручності та функціоналу.

Друга, кваліфікації постачальників в електронний каталог Prozorro Market.

Незважаючи на те, що роботи над оновленнями розпочалися заздалегідь, реліз нової головної сторінки сайту та пошуку на порталі відбувався у дуже стислі терміни — через необхідність приведення функціоналу системи у відповідність до Постанови № 822 та початок кваліфікації в електронні каталоги. В результаті після релізу нової версії порталу почали спостерігатися проблеми з коректністю його роботи: завантаження сторінок було досить повільним, пошук працював некоректно. 

Наразі більшість проблем вже виправлено, але деякі функції пошуку поки що працюють некоректно.

ДП “Прозорро” приносить вибачення за незручності та закликає всіх замовників та постачальників не хвилюватися: наразі всі закупівлі, що оголошуються, публікуються в системі та відображаються на вебпорталі prozorro.gov.ua

Детально за посиланням.

Підпишись на розсилку від Радника, щоб не пропустити найголовніші події у сфері публічних закупівель.

    load
    digest icon digest icon
    Обмін знаннями та досвідом в сфері публічних закупівель