Prozorro про п’ять найкращих публічних закупівель липня 2023

663
17 Серпня 2023

Prozorro визначило чемпіонів серед публічних замовників липня, що минув. Цього разу ними стали: Відділ освіти, молоді та спорту Городоцької міської ради Хмельницької області, військова частина 9930, КНП “Центральна міська клінічна лікарня Івано-франківської міської ради”, АТ “Укрпошта” та Рівненська АЕС

Укриття цивільного захисту

Відділ освіти, молоді та спорту Городоцької міської ради Хмельницької області провів тендер на будівництво укриття на території одного з місцевих ліцеїв. Переможець будуватиме укриття за 48 млн грн, що на 10 млн грн менше за очікувану вартість проєкту – 58 млн грн. Будівельні роботи вже тривають.

Капуста білоголова

На закупівлю білоголової капусти військової частини 9930 прийшли 11 постачальників. Очікувана вартість 20 тис. кг капусти склала 600 тис. грн, але переможець запропонував поставити продукт за 400 тис. грн. Економія 33%.

Медичні вироби

Центральна міська клінічна лікарня Івано-франківської міської ради отримала 8 пропозицій під час закупівлі медичних виробів для обробки травм. Переможець поставить бинти, голки, пластирі, капрон та вату за 834 тис. грн. Це на 44% менше за очікувану вартість у 1,5 млн грн.

Сумки

Укрпошта вирішила закупити 2,6 тис. сумок для поштових відправлень і заощадила 37% від їхньої очікуваної вартості. Завдяки конкуренції 7 учасників ціна предмета закупівлі знизилася до 2,7 млн з 4,4 млн грн.

Шини

Натомість Рівненська АЕС заощадила на закупівлі шин. Очікувана вартість складала 5,23 млн грн, проте переможець торгів запропонував ціну на 49% меншу. Ціна опустилася до 2,6 млн грн.

Підпишись на розсилку від Радника, щоб не пропустити найголовніші події у сфері публічних закупівель:

Підпишись на розсилку від Радника, щоб не пропустити найголовніші події у сфері публічних закупівель.

    load
    digest icon digest icon
    Обмін знаннями та досвідом в сфері публічних закупівель
    Повне або часткове копіювання публікацій порталу ЗАБОРОНЕНО