Prozorro оголошує Bug Bounty

402
16 Серпня 2023

Prozorro повідомляє, що за попередні роки існування програми фахівці з кібербезпеки знайшли понад 100 вразливостей. Це допомогло системі Prozorro стати більш надійною та захищеною. Тож челендж для «етичних хакерів» повертається, щоб підвищити стійкість системи до ворожих атак.

У межах програми багхантери зможуть отримати фінансову винагороду, а також позмагатися за перші місця в рейтингу, який враховує як кількість, так і критичність знайдених вразливостей.

Пошук вразливостей у системі проходитиме в тестовому середовищі — точній копії центральної бази даних, порталу, інших компонентів Prozorro, а також електронних майданчиків. Учасники матимуть необхідні доступи, інструменти та необмежену кількість часу для пошуків вразливостей у Prozorro.

Докладніші правила програми тут bit.ly/3qyiLks

Реалізація Bug Bounty відбувається ДП «Прозорро» спільно з електронними майданчиками Е-tender, SmartTender. biz, Zakupki.Prom та буде діяти на постійній основі. Координатором програми є компанія Cyber Unit Technologies, що відповідатиме за валідацію вразливостей, знайдених етичними хакерам.

Підпишись на розсилку від Радника, щоб не пропустити найголовніші події у сфері публічних закупівель:

Підпишись на розсилку від Радника, щоб не пропустити найголовніші події у сфері публічних закупівель.

    load
    digest icon digest icon
    Обмін знаннями та досвідом в сфері публічних закупівель
    Повне або часткове копіювання публікацій порталу ЗАБОРОНЕНО