Prozorro Market працюватиме повноцінно – постанову прийнято

643
14 Вересня 2020

На засіданні Уряду 14 вересня було прийнято постанову про впровадження електронного каталогу Prozorro Market.

Про це на своїй сторінці в Facebook  повідомила член наглядової ради Prozorro. Продажі, заступник міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Світлана Панаіотіді.

«Електронний каталог Prozorro Market — це державний онлайн-магазин. Він допомагає малому та середньому бізнесу продавати свої товари державі. А установам — в кілька кліків купувати товари широкого вжитку за вигідними цінами: пальне, канцелярію, комп`ютерну техніку, меблі тощо.

Донедавна Prozorro Market працював у пілотному режимі, і зараз у ньому можна проводити закупівлі лише до 50 тис. грн. І саме з прийняттям постанови про порядок формування та використання електронного каталогу відбудеться повноцінний запуск Prozorro Market.

Ця постанова дасть змогу проводити там закупівлі до 200 тисяч гривень (для замовників, що займають монопольне положення — до 1 мільйона гривень). І це відкриє для бізнесу — зокрема малого та середнього бізнесу, якому потрібні додаткові стимули в часи кризи — ринок з потенційним обсягом 30 млрд грн на рік.» – відзначила пані Світлана.

Підпишись на розсилку від Радника, щоб не пропустити найголовніші події у сфері публічних закупівель.

    load
    digest icon digest icon
    Обмін знаннями та досвідом в сфері публічних закупівель