Постанова Уряду про деякі питання здійснення оборонних закупівель державними замовниками у сфері оборони

304
15 Лютого 2024

Уряд Постановою №160 від 13.02.2024 “Деякі питання здійснення оборонних закупівель державними замовниками у сфері оборони в умовах воєнного стану” з метою задоволення нагальних потреб сил безпеки і оборони постановив:

. Дозволити Міністерству оборони в умовах воєнного стану за згодою та в обсягах видатків, погоджених Кабінетом Міністрів України, приймати рішення щодо делегування повноважень на виконання бюджетної програми КПКВК 2101150 “Розвиток, закупівля, модернізація та ремонт озброєння, військової техніки, засобів та обладнання” іншим державним замовникам у сфері оборони, визначеним абзацом четвертим пункту 2 постанови Кабінету Міністрів України від 3 березня 2021 р. № 363 “Питання оборонних закупівель” в частині здійснення закупівель товарів, робіт і послуг оборонного призначення.

2. Державні замовники у сфері оборони, яким Міністерством оборони делеговано повноваження відповідно до пункту 1 цієї постанови, визначаються розпорядниками бюджетних коштів нижчого рівня за бюджетною програмою КПКВК 2101150 “Розвиток, закупівля, модернізація та ремонт озброєння, військової техніки, засобів та обладнання” та включаються до мережі розпорядників коштів державного бюджету Міністерства оборони.

За нагоди ознайомтеся зі статтею Огляд листа Мінекономіки про оборонні закупівлі від 13.02.2024

Публікації, тематикою яких є особливості здійснення закупівель для потреб оборони зібрані у розділі “Оборонні закупівлі

Підпишись на розсилку від Радника, щоб не пропустити найголовніші події у сфері публічних закупівель.

load
digest icon digest icon
Обмін знаннями та досвідом в сфері публічних закупівель
Повне або часткове копіювання публікацій порталу ЗАБОРОНЕНО