Постачанню природного газу закладам охорони здоров’я бути!

716
23 Жовтня 2021

Опубліковано розпорядження Кабміну від 23.10.2021 № 1295-р про деякі питання діяльності акціонерного товариства “Національна акціонерна компанія “Нафтогаз України”, яким погоджено рішення про здійснення ТОВ «ГК “Нафтогаз Трейдинг”» постачання природного газу закладам охорони здоров’я державної власності (казенні підприємства та / або державні установи тощо) та закладам охорони здоров’я комунальної власності (комунальні некомерційні підприємства та / або комунальні установи, та / або спільні комунальні підприємства тощо) за примірним договором постачання природного газу бюджетним установам та організаціям, умови якого затверджені рішенням учасника товариства від 12.10.2021 № 208.

Повний текст ропорядження читайте на порталі RADNUK.COM.UA у розділі «Правова база» або за посиланням. Більше читайте на порталі RADNUK.COM.UA у статті «Нове розпорядження Кабміну щодо постачання природного газу закладам охорони здоров’я

Повний текст ропорядження читайте на порталі RADNUK.COM.UA у розділі «Правова база» або за посиланням. Більше читайте на порталі RADNUK.COM.UA у статті «Нове розпорядження Кабміну щодо постачання природного газу закладам охорони здоров’я”.

Повний текст ропорядження читайте на порталі RADNUK.COM.UA у розділі «Правова база» або за посиланням. Більше читайте на порталі RADNUK.COM.UA у статті «Нове розпорядження Кабміну щодо постачання природного газу закладам охорони здоров’я».

.

Підпишись на розсилку від Радника, щоб не пропустити найголовніші події у сфері публічних закупівель.

    load
    digest icon digest icon
    Обмін знаннями та досвідом в сфері публічних закупівель