Новини закупівель, випуск за 3 квітня

1424
3 Квітня 2020

21 область веде ремонтні роботи, у рамках проекту «Велике будівництво», у квітні

За словами Міністра інфраструктури – станом на 2 квітня у 21 області на 144 об’єктах ведуться ремонтно-будівельні роботи, з них 126 об’єктів фінансуються за рахунок коштів Державного дорожнього фонду.  18 – реалізуються в рамках співпраці Укравтодору з міжнародними фінансовими організаціями на дорогах державного значення: у Київській, Житомирській, Полтавській та Харківській областях.

Детально за посиланням

Штраф за зберігання пального без ліцензії

Статтею 17 Закону України “Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв, тютюнових виробів та пального” передбачено, що з 1 квітня 2020 року за зберігання пального без ліцензії застосовуватимуть штраф у розмірі 500 тис. грн. Ліцензії на право зберігання пального видаються терміном на 5 років, а розмір плати за ліцензію становить 780 грн на рік.

Детальніше за посиланням

Розширено перелік дозволених видів діяльності під час карантину

Внесено зміни до Постанови Уряду № 211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», йдеться в повідомленні Мінекономіки, якими розширено перелік дозволеної під час карантину діяльності.

Детальніше за посиланням

Підпишись на розсилку від Радника, щоб не пропустити найголовніші події у сфері публічних закупівель.

    load
    digest icon digest icon
    Обмін знаннями та досвідом в сфері публічних закупівель
    Повне або часткове копіювання публікацій порталу ЗАБОРОНЕНО