Новини закупівель, випуск за 26 серпня

644
27 Серпня 2020

Правила проведення закупівель COVID необхідно переглянути

Де знайти баланс між швидким забезпеченням боротьби з коронавірусною хворобою і ефективним використанням державних коштів? Учасники дискусії “Закупівлі Covid-19: хто і як витрачає бюджетні кошти” зійшлися на тому, що пора вдосконалювати механізм антикоронавірусних закупівель. 

“Ситуація у березні з закупівлями для протидії коронавірусу була дуже складною. Відтоді було оголошено закупівель проти COVID-19 на 5,7 млрд грн, витрачено 4,8 млрд грн (частина закупівель була відмінена). З цих 4,8 млрд грн на рукавички пішло 220 млн грн, на маски 206 млн грн”, — повідомив Василь Задворний, директор ДП “Прозорро”.

Детально за посиланням

Мінрегіон осучаснює ДБН щодо конструкцій для зберігання зерна

Наразі Мінрегіоном погоджено Технічне завдання на розроблення нових державних будівельних норм ДБН В.2.6-ХХХ:20ХХ «Конструкції силосів сталевих з гофрованою стінкою для зерна. Основні положення».

Предметом нормування є будівельні конструкції вертикальних сталевих силосів з гофрованою стінкою для тимчасового зберігання та перевалки зерна. Такі споруди надають можливість зберігати зерно із застосуванням високотехнологічних процесів та з мінімальним використанням ручної праці.

Детально за посиланням

Рекомендації щодо методології особливостей здійснення закупівель у сфері дорожнього господарства

Мінекономіки опубліковано Наказ від 17.08.2020 № 1572 “Про затвердження Методичних рекомендацій щодо методології особливостей здійснення закупівель у сфері дорожнього господарства”.

Детально за посиланням

Підпишись на розсилку від Радника, щоб не пропустити найголовніші події у сфері публічних закупівель.

    load
    digest icon digest icon
    Обмін знаннями та досвідом в сфері публічних закупівель
    Повне або часткове копіювання публікацій порталу ЗАБОРОНЕНО