Новини закупівель, випуск за 25 травня

677
25 Травня 2020

Офіс фінконтролю контролю ліквідовано

Кабмін постановою від 20 травня 2020 № 388 скасував рішення про реорганізацію Державної аудиторської служби та ліквідував Офіс фінансового контролю. Також відкориговано граничну чисельність працівників Держаудитслужби.

Детально за посиланням

В Раді зареєстровано законопроект, спрямований на вирішення проблемних питань підприємств теплоенергетики та ВКГ

У ВРУ зареєстровано проект Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення врегулювання заборгованості за спожиті енергоносії теплопостачальних та теплогенеруючих організацій, підприємств централізованого водопостачання і водовідведення» (реєстраційний № 3508 від 20.05.2020).

За словами заступник Міністра розвитку громад та територій України –  «Ми реально оцінюємо нинішній фінансово-економічний стан підприємств тепло-, водопостачання та водовідведення та їх фінансові можливості для погашення заборгованості за спожиті енергоносії. Вкрай необхідно шукати шляхи виведення підприємств із мільярдних боргів. Зміни, які передбачені законопроектом – це інструмент, який допоможе нам вирішити багато проблемних питань та зменшити обсяг кредиторської заборгованості підприємств галузі»

Детально за посиланням

Підпишись на розсилку від Радника, щоб не пропустити найголовніші події у сфері публічних закупівель.

    load
    digest icon digest icon
    Обмін знаннями та досвідом в сфері публічних закупівель
    Повне або часткове копіювання публікацій порталу ЗАБОРОНЕНО