Новини закупівель, випуск за 22 червня

646
22 Червня 2020

Важливий крок до мережі “розумних доріг”

19 червня підписано Меморандум про співпрацю у сфері розвитку широкосмугового доступу до мережі Інтернет на об’єктах транспортної інфраструктури. Відповідно до Меморандуму, всі його сторони здійснюватимуть співпрацю за напрямом впровадження інтелектуальних транспортних систем та їх влаштування на автомобільних дорогах загального користування державного значення. Зокрема, при здійсненні закупівель робіт з капітального ремонту цих автошляхів Укравтодор забезпечуватиме включення до вимог замовника положень, спрямованих на розвиток широкосмугового доступу до інтернету, а також розбудови інфраструктури, необхідної для проведення кабельної лінії електрозв’язку.

Детально за посиланням

Програма по ремонту і розбудові мостів, а також кошти на ремонт доріг і мостів місцевого значення

22 млрд грн передбачено Урядом на ремонт та реконструкцію доріг місцевого значення, Уряд також готує окрему програму по ремонту і розбудові мостів.

За словами Прем’єр-міністра «Є відповідні резервні фонди, місцеві і державні, відповідними рішеннями в залежності від рівня надзвичайної ситуації кошти переводяться для того, щоб ліквідувати терміново наслідки стихії»

Детально за посиланням

Підпишись на розсилку від Радника, щоб не пропустити найголовніші події у сфері публічних закупівель.

    load
    digest icon digest icon
    Обмін знаннями та досвідом в сфері публічних закупівель
    Повне або часткове копіювання публікацій порталу ЗАБОРОНЕНО