Новини закупівель, випуск за 20 травня

679
20 Травня 2020

МОЗ контролює закупівлі лікарських засобів у 2020-2021

Міністерством розроблено нормативну базу для закупівлі лікарських засобів у 2020-2021 роках та затверджено їх перелік з Урядом.

За словами Міністра охорони здоров’я України – “Документи для закупівлі лікарських засобів, які ми почали оформлювати з квітня, потрібно було зробити ще у першому кварталі. Ми відразу включилися в роботу: розробили нормативну базу і затвердили перелік лікарських засобів на засіданні Кабінету Міністрів. Нам ще потрібно прийняти ряд документів, які зараз закінчують своє проходження. І відразу почнемо закупівлю за кошти 2020 року. Країна буде з лікарськими засобами, які потрібні нашим пацієнтам”

Детально за посиланням

Відновлення автомобільних доріг місцевого значення

Міністерством інфраструктури України розроблено зміни до Бюджетного кодексу України та Закону України «Про джерела фінансування дорожнього господарства України».

Відповідно до змін, місцева влада отримає можливість спрямовувати кошти територіальних дорожніх фондів для погашення не лише витрат з обслуговування місцевого боргу, а й тіла кредиту, залученого для виконання ремонтно-будівельних робіт на автомобільних дорогах загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у розмірі до 50% від обсягу отриманої субвенції.

Детально за посиланням

Підпишись на розсилку від Радника, щоб не пропустити найголовніші події у сфері публічних закупівель.

    load
    digest icon digest icon
    Обмін знаннями та досвідом в сфері публічних закупівель