Новини закупівель, випуск за 13 квітня

707
13 Квітня 2020

Від Prozorro відключать п’ять майданчиків

За рішенням Мінекономіки, через відсутність атестату відповідності КСЗІ (комплексної системи захисту інформації) п’ять електронних майданчиків буде відключено від електронної системи закупівель Prozorro, а саме:

Користувачі перелічених майданчиків можуть завершувати розпочаті закупівлі, але створити нові не зможуть, також не буде можливості подавати пропозиції. Учасники системи можуть перенести закупівлю з одного майданчика на інший.

Детально за посиланням

Як діяти учасникам ринку електричної енергії у період дії карантину

НКРЕКП прийнято постанову «Про дії учасників ринку електричної енергії у період дії карантину та обмежувальних заходів, пов’язаних із поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)»

Зокрема рішення передбачає:

  • незастосування адміністративних заходів, передбачених нормативно-правовими актами НКРЕКП, до електропостачальників та операторів систем розподілу у разі прострочення оплати своїх фінансових зобов’язань перед оператором системи передачі;
  • організації електропостачальниками ряду заходів щодо забезпечення можливості оплати споживачами за електричну енергію.

Детальніше за посиланням

Зміни до Держбюджету

Верховна Рада зареєструвала законопроект про зміни до Держбюджету.

В запропонованих змінах до Державного бюджету, зокрема, перелічено, куди можуть витрачатись кошти з Фонду по боротьбі з коронавірусом COVID-19.

Кошти з зазначеного фонду пропонується спрямовувати в тому числі на:

  • на закупівлю товарів, робіт і послуг, включаючи закупівлю медичних послуг за програмою державних гарантій медичного обслуговування населення;
  • відновлення видатків державного бюджету (включаючи трансферти місцевим бюджетам) та надання кредитів з державного бюджету за бюджетними програмами, скорочених у зв’язку із створенням Фонду боротьби з COVID-19.

Детально за посиланням

Підпишись на розсилку від Радника, щоб не пропустити найголовніші події у сфері публічних закупівель.

    load
    digest icon digest icon
    Обмін знаннями та досвідом в сфері публічних закупівель
    Повне або часткове копіювання публікацій порталу ЗАБОРОНЕНО