Новини закупівель

722
15 Вересня 2020

Законопроєкт Про внесення зміни до статті 3 Закону України “Про публічні закупівлі” щодо ефективної реалізації державної політики у сфері фізичної культури і спорту»

Проєктом Закону зареєстровано за № 3075 пропонується внести зміни до Закону України «Про публічні закупівлі» та встановити, що порядок проведення спрощених закупівель не застосовується у разі, якщо здійснюється закупівля послуг, необхідних для проведення заходів з фізичної культури і спорту, фізкультурно-спортивної реабілітації та забезпечення підготовки і участі національних збірних команд України з видів спорту в міжнародних спортивних заходах, що включені до Єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів України

Детально за посиланням

Інтеграція Держказначейства з ПРОЗОРРО

Система електронних публічних закупівель Prozorro інтегрувалася з Державною казначейською службою України. Тепер інформація про всі оплати за договорами про закупівлю буде відображатися безпосередньо на порталі Prozorro.

“Інтеграція з Держказначейством дасть змогу підприємцям пересвідчитись, наскільки добре та чи інша установа платить за своїми зобов’язаннями. Крім того, відтепер небайдужі громадяни зможуть перевірити наявність оплат у резонансних закупівлях безпосередньо на порталі Prozorro”, — зазначає гендиректор ДП “Прозорро”.

Детально за посиланням

Prozorro Market – доступ до ринку в 30 млрд грн

Уряд прийняв постанову “Про затвердження порядку формування та використання електронного каталогу”. Документ врегульовує роботу першого державного онлайн магазину Prozorro Market і розкриває його повний потенціал для бізнесу та держави. 

Відтепер державні замовники можуть користуватись Prozorro Market для закупівель до 200 тисяч гривень, а ті, що є монополістами у своїй галузі — до 1 млн грн. Раніше верхня межа була лише 50 тисяч, що суттєво обмежувало закупівлі багатьох замовників через Prozorro Market.

Детально за посиланням

Підпишись на розсилку від Радника, щоб не пропустити найголовніші події у сфері публічних закупівель.

    load
    digest icon digest icon
    Обмін знаннями та досвідом в сфері публічних закупівель