Новий функціонал у Prozorro: обґрунтування закупівель

768
6 Грудня 2023

Телеграм-канал “Тендерня” повідомляє, що тепер у замовника є опціональна можливість додати обґрунтування своєї закупівлі. Це допоможе краще комунікувати з громадськістю, щоб проводити тендери без непорозумінь- https://bit.ly/47JQqrF

Йдеться саме про додатковий канал комунікації замовника, тож важливо не плутати цей функціонал з обґрунтуванням очікуваної вартості за Постановою КМУ №710 чи обґрунтуванням укладання прямого договору поза Prozorro за Постановою №1178.

Як це працює❓

Додати обґрунтування можна в будь-який момент: під час створення річного плану, створення закупівлі з річного плану, а також проведення закупівлі. Воно відображатиметься в окремому полі в річному плані закупівель. Його можна редагувати та надавати додаткову інформацію, проте зі збереженням історії змін.

Замовник може внести в поле будь-яку інформацію, яку вважає потрібною. А також додати посилання на документи. Ми рекомендуємо зазначити, чому закупівля необхідна саме зараз, для чого вона, як допоможе в діяльності підприємства або яку користь принесе суспільству.

А всі деталі на Prozorro Інфобокс https://bit.ly/46T9wKY

Підпишись на розсилку від Радника, щоб не пропустити найголовніші події у сфері публічних закупівель.

Підпишись на розсилку від Радника, щоб не пропустити найголовніші події у сфері публічних закупівель.

    load
    digest icon digest icon
    Обмін знаннями та досвідом в сфері публічних закупівель
    Повне або часткове копіювання публікацій порталу ЗАБОРОНЕНО