Нова постанова Кабміну щодо закупівлі природного газу

1319
26 Жовтня 2021

На Урядовому порталі опубліковано постанову Кабміну про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 30 вересня 2015 р. № 809 і від 9.12.2020 № 1236, якою зокрема передбачено наступне:

  1. переможець конкурсу (акціонерне товариство «Національна акціонерна компанія “Нафтогаз України”») погоджується, що для бюджетних установ (у значенні Бюджетного кодексу України), закладів охорони здоров’я державної власності (казенні підприємства та / або державні установи тощо) та закладів охорони здоров’я комунальної власності (комунальні некомерційні підприємства та / або комунальні установи, та / або спільні комунальні підприємства тощо) постачання природного газу з 1.10.2021 по 30.11.2021 здійснюється постачальником «останньої надії» за ціною, що не може перевищувати 16,8 гривні за 1 куб. метр з урахуванням податку на додану вартість;
  2. акціонерному товариству «Національна акціонерна компанія “Нафтогаз України”» разом з Міністерством розвитку громад та територій, місцевими державними адміністраціями, органами місцевого самоврядування, юридичним особам теплоенергетики державної та комунальної форм власності забезпечити: укладення до 1.12.2021 договорів постачання газу між бюджетними установами (в значенні Бюджетного кодексу України), закладами охорони здоров’я державної власності (казенні підприємства та / або державні установи тощо), закладами охорони здоров’я комунальної власності (комунальні некомерційні підприємства та / або комунальні установи, та / або спільні комунальні підприємства тощо) та постачальником «останньої надії».

Повний текст постанови доступний на порталі RADNUK.COM.UA у розділі «Правова база» або за посиланням.

Слідкуйте за нашими новинами та дізнавайтеся першими про всі зміни! Також найближчим часом на порталі RADNUK.COM.UA буде опубліковано статтю на дану тему.

Підпишись на розсилку від Радника, щоб не пропустити найголовніші події у сфері публічних закупівель.

    load
    digest icon digest icon
    Обмін знаннями та досвідом в сфері публічних закупівель