Prozorro повідомляє про методичні рекомендації щодо особливостей здійснення публічних закупівель органічних харчових продуктів.
Методичні рекомендації розроблено з метою єдиного підходу до організації публічних закупівель органічних харчових продуктів, верифікації їх відповідності та підвищення ефективності таких закупівель, мають інформаційний, рекомендаційний, роз’яснювальний характер.
Ці методичні рекомендації допоможуть замовникам, які мають потреби у закупівлі органічних харчових продуктів, відобразити необхідні відомості у тендерній документації, укласти договір на постачання справжніх органічних харчових продуктів, що сприятиме здоровому харчуванню, розвитку внутрішнього ринку органічної продукції, підтримці місцевих виробників та заходам охорони навколишнього природного середовища.
Підпишись на розсилку від Радника, щоб не пропустити найголовніші події у сфері публічних закупівель: